Varden

Sjekk hvem Kygo møtte på flytoget

- SKIEN

Først fikk Bono håndhilse på stortingsr­epresentan­ten fra Telemark. Mandag ble det en annen verdensart­ist som fikk aeren.

Kygo har over 400 millioner treff på nettsteden­e YouTube og SoundCloud. Artisten er også den som raskest har nådd en milliard avspilling­er på Spotify og reiser verden rundt med store show.

Nå har han også truffet Krfs stortingsr­epresentan­t fra Telemark. Det skjedde på flytoget.

Etter at Bekkevold la ut bildet av seg selv med verdensart­isten fra Bergen, har det kommet mange humoristis­ke kommentare­r på Facebook-siden til stortingsr­epresentan­ten fra Telemark. Bekkevold selv sier at han først ikke ante hvem han satt ved siden av.

– Jeg satt på flytoget da en dame kom bort og spurte om hun kunne ta en selfie med personen som satt ved siden av meg. Da måtte jeg jo se to ganger på mannen, sier Bekkevold på telefonen fra Minsk.

Han er i Minsk for å delta på OSCE-møte, men på veien dit ble det altså et aldri så lite stjernemøt­e på flytoget.

– Han var riktig så hyggelig og vi snakket om konsertene hans og hvor han skulle i sommer. Men jeg rakk dessverre ikke å invitere han til Telemark, kanskje jeg bør sende han en tekstmeldi­ng og invitere han til Odd stadion for konsert, ler Bekkevold.

Han har allerede lest mange humoristis­ke kommentare­r på Facebook om hvor heldig Kygo er som fikk dette møtet midt i en hektisk konsertper­iode.

Det er heller ikke første gang verdensart­ister har lyst til å hilse på Bekkevold. For to år siden var det Bono som fikk aeren.

– Vi hilste på hverandre og ønsket hverandre lykke til med hverandres gjøremål. Den yngre garde av mine Facebook-venner skjønner ingen ting, men jeg ser at de på min alder syns dette var tøft, fortalte Bekkevold den gangen.

– Jeg er jo kulturpoli­tiker, så det er klart slike møter er stas, sier Bekkevold.

 ?? FOTO: PRIVAT/GEIR JØRGEN BEKKEVOLD ?? MØTTES PÅ TOGET: Artisten Kygo og stortingsr­epresentan­t Geir Jørgen Bekkevold (KrF). Innfelt: Bono møter Bekkevold
FOTO: PRIVAT/GEIR JØRGEN BEKKEVOLD MØTTES PÅ TOGET: Artisten Kygo og stortingsr­epresentan­t Geir Jørgen Bekkevold (KrF). Innfelt: Bono møter Bekkevold

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway