Varden

«Spiller på vakre Skagerak Arena»

- SKIEN

Pressen i Liechtenst­ein har gjort sin statistisk­e hjemmeleks­e, og konkludert med at FC Vaduz får det tøffere mot Odd.

I likhet med skiensklub­ben tok Vaduz seg enkelt videre på bekostning av engelskspr­åklig motstand.

Walisiske Bala Town ble til sammen slått 5-1.

Høyere hinder

– Men nå venter et mye høyere hinder, skriver Volksblatt, som har lest sin Odd-statistikk.

Det trekkes fram at Odd, med unntak av i 2008, har spilt på norsk toppnivå i 19 sesonger, og at den kommende motstander­en er mestvinnen­de i den norske cupen.

Dortmund-kampene trekkes fram som et høydepunkt av Odds europeiske historie, og Volksblatt forteller at Vaduztrene­r Roland Vrabec har sikret seg videooppta­k av lagets kommende motstander.

Speidet Rønningen

– Men nordmennen­e ønsker heller ikke å overlate noe til tilfeldigh­etene, skriver avisa, og forteller at en norsk speider (Morten Rønningen, red.anm.) satt på tribunen da Vaduz vant 3-0 mot Bala Town torsdag. Volksblatt avslutter med å fortelle hva som venter Vaduzsuppo­rtere som tar turen til Norge 20. juli.

– Odds BK spiller sine hjemmekamp­er på den vakre, 13.500-seter Skagerak Arena – på kunstgress, melder avisa.

 ?? FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, NTB SCANPIX ?? VAKKERT: Odd entrer det som beskrives som vakre Skagerak Arena til møtet med Dortmund.
FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, NTB SCANPIX VAKKERT: Odd entrer det som beskrives som vakre Skagerak Arena til møtet med Dortmund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway