Varden

– Fremdeles interesse

- SKIEN

Fredrik Oldrup Jensen innrømmer at den belgiske klubben Zulte Waregem ikke har lagt bort interessen.

Fredrik Oldrup Jensen innrømmer at den belgiske klubben Zulte Waregem ikke har lagt bort interessen.

– Det jeg har fått vite er at det ikke er lagt helt dødt. Jeg tror de holder på med saken. De jobber med litt forbedring­er, men de er ennå ikke i mål. Jeg får vel beskjed hvis det skulle naerme seg, sier Odds sentrale midtbanesp­iller.

Odds daglige leder bekrefter at det er konkret interesse.

– Ja, det er fremdeles interesse rundt Oldrup Jensen.

– Gjelder det andre spillere også?

– Ja, det er interesse for andre. – Hvem eller hvilke? – Det vil jeg ikke si noe om. – Hvorfor ikke? – Hvis Odd går ut og bekrefter slike ting kan det kan vaere skadelig for oss i forhold til eventuelle forhandlin­ger med andre klubber. Derfor vil jeg ikke det avviser Håndlykken høflig.

Etter det Varden kjenner til er det fremdeles interesse rundt Viljar Røsholt Myhra, der blant annet Strømsgods­et har vaert på banen.

Oldrup Jensen forsøker å tenke minst mulig på en eventuell overgang. – Påvirker dette deg? – Selvfølgel­ig tenker jeg på det. Men en fotballban­e og garderoben er steder hvor jeg ikke tenker på noe annet enn å spille. Det er liksom et slags fristed. – Hva vet du om klubben? – De har signert en del spillere den siste tiden. Så vidt jeg skjønner er det også solgt en del spillere fra forrige sesong, slik at de trenger å forsterke og fylle opp stallen. Utenom det vet jeg ikke så voldsomt mye utenom det man finner på nettet. Som at de er klare for gruppespil­let i Europaliga­en, plassering i fjor og liknende. Jeg har ikke brukt så mye tid på å finne ut av det. – Hva tenker du om Vaduz? – Akkurat nå vet jeg ingenting om dem, utenom at de spiller i den nest øverste divisjonen i den sveitsiske ligaen fordi de rykket ned forrige sesong. Når det gjelder nivået og måten de spiller på, så blir vi informert av trenerteam­et tirsdag og onsdag. Vi må bare ha fokus på vårt spill og få det til å gli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway