Varden

Federer til kvartfinal­e for 50. gang

- TENNIS

EM i dressurrid­ning.

Med andre ord har Grenland en ponnirytte­r, en junior og en young rider som for tiden er på Norges høyeste nivå.

Rutinerte Silje Ludvigsen er dessuten i aksjon i Falsterbro i disse dager.

Roger Federer gjorde kort prosess mot Grigor Dimitrov med 6-4, 6-2, 6–4 og er klar for kvartfinal­e i Wimbledon.

Dermed er den 35 år gamle sveitseren klar for sin 50. kvartfinal­e i en Grand Slam-turnering.

Federer blir tidenes nest eldste spiller i en Wimbledon-kvartfinal­e. Kun Ken Rosewall har vaert eldre. Han spilte kvartfinal­e i en alder av 39 år i 1971.

Sveitseren er klar for sin 15. kvartfinal­e i Wimbledon. Bare Jimmy Connors har flere kvartfinal­er i én Grand Slam-turnering. Han spilte 17 strake i US Open.

– Jeg forventet ikke at det skulle bli en lett kamp. Det var ikke så lett som det kanskje så ut, sa Federer etter avansement­et.

Andy Murray på sin side er klar for sin tiende strake kvartfinal­e i tennisturn­eringen.

Murray sendte franske Benoît Paire ut av Wimbledon med 7-6, 6-4, 6–4. Verdensene­r Murray er dermed ett steg naermere å forsvare fjorårstit­telen.

Kun Federer og Connors har spilt flere strake Wimbledonk­vartfinale­r med elleve. (NTB) rødt kort (to gule) var korrekt i henhold til regelverke­t.

– Han gikk inn på banen uten at linjemann og fjerdedomm­er var enige om de hadde gitt beskjed eller ikke. Jeg vet ikke hvordan reglene er der, men det var i alle fall en misforståe­lse som ga oss rødt. De har sikkert reglene på sin side, sa LSK-trener Arne Erlandsen til Eurosport.

Den store profilen av sportslig karakter var unggutten Tobias Heintz, som fikk sjansen fra start. 18-åringen fikk to ganger umarkert sette ballen bak LSK-keeper Arnold Origi.

Lillestrøm utlignet på straffespa­rk i sluttminut­tene av kampen på Sarpsborg stadion. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway