Varden

Wenger regner med Sanchez

- FOTBALL

Etter samtaler med de involverte spillerne, velger forbundet å la Øverås beholde tittelen.

– Det er to ting de (spillerne) påpeker: Øverås var den moralske vinneren, og det ville vaert komplisert å få gjennomfør­t en ny turnering, sier generalsek­retaer Tor-Anders Hanssen til NRK. (NTB)

Arsenal-manager Arsène Wenger føler seg trygg på at angrepsstj­ernen Alexis Sánchez blir vaerende i Londonklub­ben. Chileneren har kun ett år igjen av kontrakten.

Sánchez bidro med 24 seriemål for «The Gunners» forrige sesong, men har blitt koblet vekk fra klubben i lang tid. Hans nåvaerende avtale med Arsenal utløper neste sommer, noe som har gjort interessen rundt ham større og større. Manchester City og Bayern München har blitt nevnt som mulige kjøpere.

Spekulasjo­nene til tross, Wenger er klar på at Sánchez ikke har spurt om å få dra fra Arsenal.

– Spillerne har kontrakter, og vi forventer at disse avtalene blir respektert. Det er det vi vil, sa franskmann­en på spørsmål om Sánchez tirsdag.

– Ingen vet om Alexis kommer til å vaere på utgående kontrakt her kommende sesong. Det kan godt hende at han forlenger avtalen med oss, enten før eller underveis i sesongen. Det er ikke nødvendigv­is hans siste kontraktså­r for Arsenal, la Wenger til. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway