Varden

– Jeg er for gammel til

OIivier Occean føler presset fra en målkåt Sigurd Hauso Haugen, men er for gammel til å la seg stresse.

- VADUZ Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

– Hadde jeg vaert ti år yngre, så ville jeg nok vaert mer stresset nå, sier kraftspiss­en som blir foretrukke­t til dagens kamp mot Vaduz.

– Dag-Eilev vil ha fysikk på topp, og da spiller jeg, legger han til.

Selv mener Occean at kampen mot Vaduz er en kamp det fort kan snu for Occean og Odd.

Får målsjanser

– Det er det. Jeg regner med at det blir en tøff kamp, men også en kamp hvor vi kan få flere scoringsmu­ligheter, legger Occean til.

Fagermo tror det vil bli god plass til både Rafik Zekhnini og Riku Riski, og at det kan utnyttes av Olivier Occéan og de andre Odd-spillerne.

– Det kan fort bli en kamp hvor vi ligger lavt, lar Vaduz styre og kontrer, spår treneren. Fagermo vil ikke gå i samme fellen som ble Odds bane i 2. runde i Europaliga­ens kvalifiser­ing i fjor.

– Da sparte jeg Olivier Occéan og Fredrik Semb. Det er spillere med fysikk som jeg i etterkant ser at vi hadde trengt mot PAS Giannina i fjor. Det samme trenger vi mot Vaduz, mener treneren under onsdagens treningsøk­t på Rheinpark Stadion.

– Det gjør jeg ikke igjen, selv om jeg mente det var riktig da. Nå satser vi maksimalt på spill i Europa, legger treneren til. FYSISK: Dag-Eilev Fagermo velger fysikk i dag.

Odd-treneren vet lite om hva som venter i Liechtenst­ein torsdag, men er ganske sikker på at det blir en kamp hvor fysikken blir viktig.

Derfor starter målscorere­n fra Ballymena-kampene, Sigurd Hauso Haugen, på benken.

– Jeg skjønner logikken, men jeg vil jo helst spille kamp og score mål, sier han småfrekt. Det er blitt hans kjennemerk­e, på godt og ondt mener trener Fagermo.

Jekket ned

– Han er jekket ned én gang, og det slik at alle som scorer mål blir populaer, men av og til trengs det en justering, gliser Fagermo.

– Han byr på seg selv, er blid og positiv. Folk blir jo glad i han, derfor er det ikke overrasken­de at han er populaer blant fansen, beskriver Fagermo som lover følgende:

– Han får vaere stor i kjeften så lenge han er god. Vi trenger slike spillere, og vi kan ikke ta bort selvtillit­en hans.

– Jeg scorer mål hvis jeg får sjansen, sier Hauso Haugen.

– Prøver i hvert fall.

 ??  ?? STRESSER IKKE:
Haugen. Følg kampenpå varden.no Olivier Occéan håper at det løsner foran mål for Odd i dagens kamp mot Vaduz. – Det er nok en kamp
STRESSER IKKE: Haugen. Følg kampenpå varden.no Olivier Occéan håper at det løsner foran mål for Odd i dagens kamp mot Vaduz. – Det er nok en kamp
 ??  ??
 ??  ?? SELVTILLIT: Sigurd Hauso Haugen er full av selvtillit etter to scoringer på to forsøk i Europa. I dag starter han på benken.
SELVTILLIT: Sigurd Hauso Haugen er full av selvtillit etter to scoringer på to forsøk i Europa. I dag starter han på benken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway