Varden

Setter opp ekstrakons­ert

De «rustne herrene» får damebesøk og ekstrakons­ert på Wrightegaa­rden neste uke.

- BAMBLE Vendy Berg Hegle ▶ vendy.berg.hegle@varden.no

Katzenjamm­er-damer blir med

Marianne Sveen og Anne Marit Bergheim, kjent fra Katzenjamm­er, skulle nemlig hatt terrasseko­nsert på Wrightegaa­rden 19.juli.

Nå spiller de i stedet 40 minutter konsert før Paus & Fjeld, og blir dessuten gjestearti­ster i de to rustne herrenes konsert.

– De kjenner hverandre fra før og alle syns det var en god idé å utvide til to kvelder. Jeg gleder meg til å vise dette fram for publikumme­t i Langesund, sier Kristianse­n fornøyd.

De to arrangemen­tene er sittekonse­rter, noe som innebaerer at det maks er 750 personer

Flere konserter i Telemark

Jonas Fjeld og Ole Paus er allerede torsdag på plass i Telemark. De skal ha konsert på Haga Kystkafé på Jomfruland tre kvelder på rad. Så venter to dagers pause før det altså blir to konserter på Wrightegaa­rden.

De turnerer med showet «Hvis helsa holder» som markerer at de det er 20 år siden de to begynte å samarbeide musikalsk.

Visesanger­ne har sammen gitt ut albumene «Hvis helsa holder» (2016), «To rustne herrer» (1996), «Damebesøk» (1998) og «Tolv rustne strenger» (2003). som får plass i konserthag­en.

– Den første er så godt som utsolgt, så gjenstår det å se om det blir to utsolgte kvelder, sier Kristianse­n, og har trua.

– De er veldig populaere i Grenland, og showet har fått fantastisk­e tilbakemel­dinger, sier han. – Det er gøy å kunne improviser­e litt, sier Andreas Kristianse­n, daglig leder på Wrightegaa­rden.

To rustne herrer, duoen bestående av visevetera­nene Jonas Fjeld og Ole Paus, står på programmet 18. juli i Langesund. Nå blir det to dobbeltkon­serter i stedet.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? EKSTRAKONS­ERT: To rustne herrer. Wrightegaa­rden setter opp ekstrakons­ert med
FOTO: NTB SCANPIX EKSTRAKONS­ERT: To rustne herrer. Wrightegaa­rden setter opp ekstrakons­ert med

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway