Varden

17,4 mål til 2,5 mill

Begge bygningene er riktignok i svaert dårlig stand, men eiendommen­s utsikt og beliggenhe­t kan ta pusten fra de fleste.

- NISSEDAL ▶ Nils Skumsvoll nils.skumsvoll@varden.no

Med 17, 4 måls tomt har man litt plass å boltre seg på også. Eiendommen ligger på Smaløy i Nisser, rett ut fra Raudnesodd­en på Fjonesiden.

Uvanlig

Eiendomsme­gler Ådne Lien i Eiendomsme­gler1 mener det går år mellom hver gang lignende eiendommer legges ut for salg i indre Telemark, og forteller om god respons etter at eiendommen nylig ble annonsert.

– Jeg vil kalle det et lite paradis. Du ser ingen andre hytter, selv om det ligger noen bygninger på den andre siden av øya. Du har bokstaveli­g talt Nisser på alle kanter. Hit kommer man bare med båt, sier Lien, som stiller med egnet fremkomstm­iddel når han inviterer til visning førstkomme­nde søndag.

Han ønsker ikke å opplyse hvor mange som har meldt seg til overfarten, men at mange har meldt sin interesse er ingen hemmelighe­t.

– Det er i grunnen alle slags folk som ringer. Fellesnevn­eren er at de faller for muligheten til å skape en helt unik ferieeiend­om, sier han til Varden.

Myeågjøre

En eventuell kjøper må imidlertid belage seg på både ekstra kostnader og arbeidstim­er.

Hytta er bygget på sekstitall­et, og er dårlig vedlikehol­dt de siste åra, opplyser Lien. Hyttas areal består av kun tre rom; stue, kjøkken og soverom.

Svaert enkel standard

Hytta er av svaert enkel standard og innvendige overflater består i følge selger av av trepanel i himling, malte plater på vegger og belegg på gulv. Oppvarming skjer ved hjelp av åpen peis i stua.

En ombygging utvendig krever søknad til kommunen.

– Det kreves selvsagt en real innsats om man ser for seg å kunne feriere i en hytte som holder dagens krav til standard, men når jobben er gjort sitter man igjen med et unikt sted å feriere, mener Lien, som også trekker frem gode fiske- og bademuligh­eter i området.

Eiendommen har også en naturlig havn.

– Det er jo bare å se på de svabergene, så forstår man at dette blir et usedvanlig fint sted å tilbringe ferien, mener eiendomsme­gleren.

 ?? ALLE FOTO: EIENDOMSME­GLER1 ?? IDYLL: Med 17, 4 måls tomt har man litt plass å boltre seg på også.
ALLE FOTO: EIENDOMSME­GLER1 IDYLL: Med 17, 4 måls tomt har man litt plass å boltre seg på også.
 ??  ?? KREVER NOEN ARBEIDSTIM­ER: Hytta er i mildt sagt dårlig forfatning, og krever en solid innsats for de nye eierne.
KREVER NOEN ARBEIDSTIM­ER: Hytta er i mildt sagt dårlig forfatning, og krever en solid innsats for de nye eierne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway