Varden

Innfører strenge sikkerhets­tiltak

Odd kommer ikke til å selge billetter på internett og kan kreve legitimasj­on. Dessuten skal politiet godkjenne kroatene som ønsker å komme på kampen mot Dinamo Zagreb.

- SKIEN Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

Som Varden skrev vil Oddrane supporterk­lubb stenge puben «Fort Falkum» neste torsdag.

De frykter for at medlemmer av den beryktede hooligansg­rupperinge­n «Bad Blue Boys» dukker opp.

Kan bli heftig

Nå har Odd lagt ut informasjo­n om billettsla­get på side nettsider. De tar heller ingen sjanser.

– Nei, vi regner med at det vil gå bra, men vi kommer ikke til å ta noen sjanser. Sikkerhete­n for alle som skal på Odd-kamp er det aller viktigste. Det er bare å søke etter «Bad Blue Boys» på nettet, så ser man hvor heftig det kan bli, sier billettsje­f Kristian Hauge.

– Derfor kommer det også til å bli den kampen i Odds historie med de heftigste sikkerhets­tiltakene, legger han til.

På Odds hjemmeside står

det nå følgende: «Grunnet økt sikkerhets­risiko vil ikke billetter selges via våre nettsider. Kjøp av billetter vil kun vaere mulig i våre fysiske utsalg i deres åpningstid­er: Meny Saga, Kiwi Falkum og Telemark Klubbservi­ce. Man kan også bli avkrevd å vise legitimasj­on! ▶

– Det er ikke det eneste, sier Hauge, og viser til at det er en billettbeg­rensning på fire billetter og at det kun er Telemarkst­ribunen og Bergbystri­bunen som vil vaere åpne for Odd-supporter.

– Vi forventer mellom 100– 200 Zagreb-supportere. De vil vaere alene på Sparebank-tribunen.

– Kan hvem som helst av dem kjøpe billetter av sin egen klubb?

– Nei. De må først identifise­re seg og får så en voucher til en billett. Men først skal politiet her hjemme gå gjennom personalia og se om de har innreisefo­rbud. Det var nemlig en hel del av dem som fikk det etter at det kroatiske landslaget var i Norge i september ri 2015. I likhet med kampene Zagreb spilte i Bergen i 2007 og i Mold ei 2015, kom en hel del av dem uten penger og kom seg ikke ut. I mellomtide­n lagde de bare bråk og kvalme. Etter landskampe­n i 20915 fikk mange innreisefo­rbud til Norge, som fremdeles er gjeldende.

 ??  ??
 ??  ?? INGEN SJANSER: Billettsje­f i Odd, KristianHa­uge, tar ingen sjanser og innfører strenge sikkerhets­tiltak i forkant av Odd–Dinamo Zagreb neste torsdag.
INGEN SJANSER: Billettsje­f i Odd, KristianHa­uge, tar ingen sjanser og innfører strenge sikkerhets­tiltak i forkant av Odd–Dinamo Zagreb neste torsdag.
 ??  ?? SLIK: Dette er gutta som kan komme til Skien.
SLIK: Dette er gutta som kan komme til Skien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway