Varden

– Jeg tror det kommer til å bli gøy

Det var ikke på Odds styrerom salget av Rafik Zekhnini ble stemplet «godkjent», men styret hadde meldt inn visse forventnin­ger til hva et salg burde innbringe.

- SKIEN

Først Zekhnini til Fiorenita, deretter Oldrup Jensen, etter all sannsynlig­het, til Zulte Waregem.

Totalt salg som under visse forutsetni­nger trolig kan innbringe naermere 30 millioner til skiensklub­ben.

Men klubbstyre­t har ikke vaert mer travelt enn vanlig i denne perioden.

Ikke enkeltspil­lere

– Styret vil alltid ha det overordned­e ansvaret, men det er ikke der enkeltspil­lere ut og inn blir et tema. Vi kan levere forventnin­ger rundt mulige økonomiske rammer, men det rent sportslige overlater vi til andre, sier styreleder Trond Haukvik, og peker mot daglig leder Einar Håndlykken og den sportslige ledelsen.

– Der er det mange kvalifiser­te folk. Selv om jeg som styreleder kan vaere litt bakmann og en man konsultere­r i situasjone­r, er det Tore Andersen som har det operative hovedansva­ret.

Styret har imidlertid snakket om spillersal­g, og visste at Zekhnini kunne bli et tema.

– Alle er kjent med at dette er et stort salg for klubben, og styret har selvsagt vaert kjent med de spekulasjo­nene som var rundt Rafik de to siste årene. Da er det naturlig at det blir et tema, og at man har noen tanker om hva man gjør den dagen ting eventuelt skjer.

– Men vi drøfter totalitete­r framfor enkeltspil­lere og konkrete beløp.

Drøftet forventnin­ger

– En slags minstepris?

– Nei, en minstepris kan vaere én ting i dag og noe helt annet om noen måneder. Men vi har drøftet forventnin­ger, og så overlater vi faktiske forhandlin­ger til andre.

Om ikke styret og styreleder­en er midt i kjøp og salg, er det og han midt i reaksjoner fra folk som hoderisten­de stirrer på en tiendeplas­s på tabellen.

– Ja, det blir endel tekstmeldi­nger og slikt, og jeg er veldig glad for at så mange engasjerer seg. Uten det kunne ikke fotballen fortsatt i den posisjonen den har, sier lederen som torsdag skal til Kroatia.

– De aller fleste Dinamosupp­orterne er ivrige mennesker på nivå med de fleste av oss. I tillegg har man en gruppe som skiller seg ut, og vi har satt fokus på sikkerhet. Men jeg håper at vi også i denne runden, både borte og hjemme, opplever å møte fantastisk­e mennesker i den store fotballfam­ilien.

 ??  ??
 ??  ?? STARTER: Stefan Mladenovic scoret mot FC Vaduz i 2. kvalifiser­ingsrunde til Europa Leauge. Torsdag får han trolig muligheten fra start
STARTER: Stefan Mladenovic scoret mot FC Vaduz i 2. kvalifiser­ingsrunde til Europa Leauge. Torsdag får han trolig muligheten fra start
 ?? BEGGE FOTO: BJØRN BORGE ?? ANSVARET: Trond Haukvik forteller at styret ikke tar avgjørelse­r når det gjelder enkeltspil­leres overganger, men at det kan leveres forventnin­ger om økonomi i slike saker.
BEGGE FOTO: BJØRN BORGE ANSVARET: Trond Haukvik forteller at styret ikke tar avgjørelse­r når det gjelder enkeltspil­leres overganger, men at det kan leveres forventnin­ger om økonomi i slike saker.
 ??  ?? STORT: Haukvik vedgår at tilfellet Rafik Zekhnini var et stort salg for Odd.
STORT: Haukvik vedgår at tilfellet Rafik Zekhnini var et stort salg for Odd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway