Varden

Sammen til Stabaek

Uraedd-duoen Silje Bjørneboe og Rebecca Mykland får en ny sjanse i topp-serien – nå med Stabaek.

- PORSGRUNN ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

Mandag meldte Baerum-klubben at de to spillerne har signert.

Stabaeks sportslige leder, Richard Jansen, er godt fornøyd med fangsten.

Fulgt lenge

– Silje Bjørneboe er en spiller vi har fulgt i flere år, sier Jansen om den unge landslagss­pilleren.

– En veldig spennende fotballspi­ller som vi har sett i aksjon flere ganger, og interessen ble ikke mindre av det, sier lederen, og legger til at det har vaert et spørsmål om riktig tidspunkt.

Reell sjanse

– Vi har sett det naturlig å vente til hun skulle begynne på NTG, og ville også la det bli på et tidspunkt hvor hun har en reell sjanse til å spille seg inn på Alaget.

Den sjansen er der nå, forsikrer Jansen på vegne av klubben som har havnet i skyggen av suverene LSK Kvinner de siste sesongene.

– Ja, uten tvil. Vi henter ikke spillere for å sitte på benken, og har dessuten ganske liten stall denne sesongen.

Mykland i fjor

At Rebecca Mykland ble interessan­t for toppklubbe­n, henger sammen med Uraedds sesong på øverste nivå i fjor.

Uraedd klarte ikke å forsvare plassen på høyeste nivå, men flere av spillerne ble lagt merke til i debutåret i toppserien.

– Rebecca var vi egentlig ikke klar over, inntil vi ble nådeløst klar over henne da hun scoret to mål mot oss i Porsgrunn i fjor. Da havnet hun fort på blokka, forsikrer Jansen.

 ?? FOTO: STABAEK MEDIA ?? STABAEK: Uraedd-duoen Rebecca Mykland og Silje Bjørneboe signerte for Stabaek mandag. Baerumsklu­bben har fulgt Bjørneboe lenge, og oppdaget Mykland i møtene med Uraedd forrige sesong.
FOTO: STABAEK MEDIA STABAEK: Uraedd-duoen Rebecca Mykland og Silje Bjørneboe signerte for Stabaek mandag. Baerumsklu­bben har fulgt Bjørneboe lenge, og oppdaget Mykland i møtene med Uraedd forrige sesong.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway