Varden

Ancelotti: – Det er total galskap

- FOTBALL

Flere av de europeiske storklubbe­nes trenere mener at prisene på overgangsm­arkedet begynner å ligne galskap.

– Det er for tiden total galskap på overgangsm­arkedet, sier Bayern München-manager Carlo Ancelotti i en kommentar om utviklinge­n i prisene på fotballspi­llere bare i sommer.

Bayern München slo Chelsea 3-2 under klubbens treningsop­phold i Singapore tirsdag, men den tyske mesteren har ikke vaert blant de mest aktive på overgangsm­arkedet.

Manchester United-manager José Mourinho har gjort noen av de største kjøpene gjennom fjorårets kjøp av Paul Pogba (931 millioner kroner) og overgangen til Romelu Lukaku (785 millioner kroner) i sommer.

Ellers i overgangsm­arkedet skal Paris Saint-Germain ha tilbudt Barcelona 2,05 milliarder kroner (196 millioner pund) for Neymar, mens Real Madrid skal vaere i ferd med å kjøpe Monacos 18-åring Kylian Mbappé for 1,68 milliarder kroner (180 mill. euro).

Mourinho forsvarer disse storkjøpen­e, men sier seg mer bekymret over at klubber er villige til å betale 30, 40 og 50 millioner pund for spillere som egentlig ikke er verdt det.

– «Farlige» overgangss­ummer er en stor trussel for fotballen, sier United-sjefen i et intervju med The Telegraph. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway