Varden

BURSDAGER

-

93 år

Magnhild B Knudsen fyller 93 år! Hipp, hipp, hurra og gratulerer. Du er glad i blomster og natur og setter stor pris på å gå en tur. Gratulerer! Hilsen og klemmer fra små og store i familien.

83 år

Stein Heia er 83 år fredag 28. juli. Hurra fra Heiagjenge­n.

50 år

Hipp, hipp hurra! I dag fyller Linda Andernach Johannesen 50 år. Det er utrolig, men sant. Du er et fyrverkeri og full av fart, engasjemen­t og omsorg for andre. Vi gratulerer deg hjertelig med dagen og gleder oss til feiringen etter ferien. Mange klemmer fra Øystein, Simon, Linnea, Juni og resten av slekta.

50 år

Jeg Francisco fyller 50 år 28.7 og ønsker å gratulere meg selv da jeg ikke er sikker på om familien husker det.

50 år

Gratulerer masse masse med 50- årsdagen. Håper og tror du får en kjempefin dag. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­emmer i haugevis fra Caroline, Andre, kjerringa og Bamse.

50 år

Hipp hurra for vår svigersønn og svoger Francisco som er 50 år i dag. Gleder oss til å feire deg til høsten klem fra slekta.

50 år

Hipphipp hurra for Tito som fyller 50 år i dag 28/7. Vi er så glad for at du er vår tito, du er morsom og tuller med oss hele tiden. Du stiller opp og vi er så glad i deg. Håper vi klarte starte dagen din bra. Store bursdagskl­emmer fra alle barna, store som smått.

14år

Hipp hurra for den flotte jenta vår. Caroline Mathea fyller 14 år. Ønsker deg en super feiring. Bursdagskl­emmer fra mamma og pappa. Fra Danmark vi sender en bursdagshi­lsen til vår kule tante Caroline Mathea som fyller 14 år. Vi er veldig glad i deg. Bursdag klemmer fra Amanda Sofie og Albert Brix.

14år

Hipp hurra for Emma Lie Tjervåg som fyller 14 år den 28. juli. Vi er kjempeglad i deg! Bursdagskl­emmer fra Mika, Millie, Emil, Mikkel, Milian, Amalie, pappa og mamma!

13 år

Gratulerer med 13 års dagen Mats Henning! Mats Henning Lindøe, bor i Elgfaret i Baerum. Farfar og bestemor Sol i Skien gratulerer.

8år

Vi vil gratulere fotball gutten vår, Dennis Berberg med 8-årsdagen 28. juli. Du spiller og snakker om fotball, dagen lang. Vi er super duper glad i deg. Stor bursdagskl­em fra Christine, Henrik, mamma og pappa.

8år

Jørgen 8år 28. juli. Gratulerer med 8-års dagen Jørgen. Håper du får en super dag! Vi er utrolig glad i deg, veldig stolt den du er. Du får til det meste! Vi koser oss sammen med deg. Bursdagskl­emmer Bestefar Leif og Bestemor Kirsten Ps: Maren, Andreas, Edgar og Ella hilser også.

8år

Hipp, hipp hurra for Karoline Hollerud Jensen som fyller 8 år i dag, 28. juli. Endelig er en lang nedtelling slutt og vi håper du får en kjempe fin dag i dag. Du er ei super jente som vi er kjempe glad i. Mange bursdagskl­emmer fra storesøste­r Madelen, mamma og pappa, mormor og bestefar, farmor og farfar, tanter og onkler og søskenbarn.

8år

Hipp hurra for den flotte gutten vår, Per Erik RødKnudsen som fyller åtte år. Vi ønsker deg en fin dag. Klem fra mormor og besse.

8år

i!

8år 8år 7 år

Hipp hipp hurra for godgutten vår Jonas Staahlen-Olsen som fyller 8 år i dag! Du er en herlig og snill gutt som vi er kjempeglad Vi vil gratulere vårt snille barnebarn, Dennis Berberg med 8-årsdagen i dag. Håper du får en topp dag. Stor klem fra mormor og bess. Vi vil gratuler vår gutt, Per Erik med 8-årsdagen håper du for en fin dag hilsen fra Bente (mamma), Enei og Mark. Hipp hurra for Maja som fyller 7 år 28. juli. En herlig jente som sprer om seg med latter og glede, vi digger deg! Mange klemmer fra mormor og besse.

4år

Kjaere Maria Kenza Bømark Bennis! Gratulerer med 4-årsdagen din som var i går. Vi er veldig glad i deg. Gode klemmer fra oldemor og oldefar i Skien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway