Varden

Stjernespi­ll foran flere speidere

Banens beste spiller, Sondre Rossbach, håper at flere utenlandsk­e klubber så kampen mot Dinamo Zagreb.

- ZAGREB

Zagreb-trener, Mario Cvitanovic, sa på pressekonf­eransen etter kampen at Odds målscorer, Stefan Mladenovic, var lagets beste spiller. Det er ikke umulig at han endrer det utsagnet når han får sett kampen i reprise. For Odd-keeper Sondre Rossbach var banens beste spiller og vartet opp med den ene gode redningen etter den andre, kombinert med solid feltarbeid.

– Det ble litt hektisk før kam- pen satt seg. Jeg leste at de hadde 17 skudd på mål, så det ble noen redninger.

– Vi hadde jo håpet på det kampbildet som var den første halvtimen, at vi skulle stå imot og kontre inn mål. Vi klarte det nesten, legger han til.

Keeperen var ikke bare god på streken. Han ruvet i feltet også, og blir bare bedre og bedre.

– Spør du meg, så har det vaert min styrke hele veien. Det er uansett en viktig bit av spillet, for man kan selvfølgel­ig avverge situasjone­r før de blir farlige.

Rossbach er glad for at han får vist seg fram på en god internasjo­nal arena. Sjansen for at potensiell­e utenlandsk­e klubber får med seg storspill mot Dinamo Zagreb, er stor.

– Det håper jeg selvfølgel­ig. Zagreb er et lag som har utviklet og solgt mange gode spillere, så jeg tror nok at det er flere som følger med på kamper de spiller. – Hva med returkampe­n? – Vi må sørge for å følge den kampplanen vi bestemmer oss for. Da er muligheten­e gode for et resultat som gjør at vi går videre.

– Hvor glad ble du på vegne av Mladenovic?

– Veldig glad. Det var gøy da Stefan scoret. Da ble det stille. Og det ble enda mer stille når navnet «Mladenovic» kom opp. Det var nok mange som ikke visste at det var en kroat på Odd.

 ??  ?? MORSOMT: Stefan Mladenovic tok med seg den kroatiske avisen hjem.
MORSOMT: Stefan Mladenovic tok med seg den kroatiske avisen hjem.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway