Varden

– En av de beste kampene i min tid – En av de beste kampene i min tid

Dagen etter den taktisk gode kampen i Zagreb hadde Dag-Eilev Fagermo latt inntrykket synke inn over seg. Han var enda mer imponert da.

- ZAGREB ▶ Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

▶ Odd-treneren strålte om kapp med sola da Odd reiste fra Kroatias hovedstad fredag morgen.

– Dette er nok en av de beste kampene i vår tid i Odd. Kanskje den beste, for vi møtte et meget godt lag, sier Fagermo og titter bort på assistent Jan Frode Nornes som nikker samtykkend­e.

Men sjefen skulle så gjerne sett at for eksempel Riski hadde satt ballen i mål da han var alene med keeper.

– Vi må score i Skien. Jeg skulle gjerne hatt 2-2, for da kunne vi brukt samme strategi som i Zagreb. Det er som Jan Frode sier, at hvis vi legger oss lavt kan de ligge på egen banehalvde­l og bare trille ball og gå for uavgjort. Men blir vi for grådige framover kommer vi til å bli straffet av et så bra lag. Så sånn umiddelbar­t tyder dette på at vi kommer til å spille delvis likt. Vi skal se nøyere på det til uka.

Forsterkni­nger?

Som Varden tidligere har skrevet er Elba Rashani og Herolind Shala de to mest naerliggen­de

«Dette er nok en av de beste kampene i vår tid i Odd. Kanskje den beste, for vi møtte et meget godt lag» Dag-Eilev Fagermo

forsterkni­ngene.

I så fall må Odd regne med å kjøpe førstnevnt­e ut av kontrakten med Rosenborg. Shala har kontrakt med Sparta Praha, men har vaert utlånt til andre klubber. Også der vil det blir et forhandlin­gsspørsmål.

– Elba er en sak vi sjekker. Vi trenger ikke legge skjul på det, sier Fagermo.

– Vi sjekker kantspille­re. Vi scorer ikke mål, så vi ser selvfølgel­ig etter offensive spillere. Vi sjekker også etter sentrale midtbanesp­illere, for vi har i utgangspun­ktet ikke andre enn Joakim Våge Nilsen. Ja, jeg kan bruke Jone Samuelsen der, men nå synes jeg at han begynner å finne formen som indreløper og jegønskerå­hahander.Haner en av de beste midtbanesp­illerne i Norge som indreløper.

Til Sogndal-kampen

Fagermo håper at han kan ha en ny spiller på plass til Sogndalkam­pen 6. august.

– Vi jobber med det, Tore Andersen og jeg. Jeg hadde håpet at vi i alle fall hadde fått på plass en spiller før Sogndalkam­pen. Akkurat nå er det ingenting som tyder på det.

Odd har ikke lov til å melde inn spillere til hjemmekamp­en mot Zagreb. En spiller har heller ikke lov til å spille kvalifiser­ing til Europaliga­en og Champions League. Det betyr at en spiller som Elba Rashani ikke kan eventuelle play off-kamper for Odd.

– Men en slik type spiller kan vaere med i et eventuelt gruppespil­l, kommentere­r Tore Andersen.

 ??  ?? Dag-Eilev Fagermo, her i samtale med reiseleder Finn Andrew Bowers i den beste kampen noensinne under han.
Dag-Eilev Fagermo, her i samtale med reiseleder Finn Andrew Bowers i den beste kampen noensinne under han.
 ?? FOTO:NTBSCANPIC­X ?? SCORINGEN:
Her scorer Stefan Mladenovic
FOTO:NTBSCANPIC­X SCORINGEN: Her scorer Stefan Mladenovic
 ?? FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? firmaet Connection­s, var glad og fornøyd da de dro fra Zagreb fredag morgen. Odd-treneren mener at de kanskje spilte
FOTO: NILS-TORE OLSEN firmaet Connection­s, var glad og fornøyd da de dro fra Zagreb fredag morgen. Odd-treneren mener at de kanskje spilte

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway