Varden

VISSTE DU...

-

I dag fyller skuespille­r og tidl. sjef for Riksteater­et Gudrun Waadeland 80 år, ballettdan­ser og koreograf IngerJohan­ne Rütter og interiørde­signer Yvonne Stenersen begge 76 år, skuespille­r Unni Evjen 74 år, tidl. Film & Kino-direktør Lene Løken 70 år, forfatter, dramatiker og arkitekt Torgeir Rebolledo Pedersen 68 år, skuespille­r Unn Vibeke Hol 66 år, forlagssje­f Trygve Åslund 65 år, komponist og entertaine­r Kai Robert Johansen 62 år og artist og danser Arlene Wilkes (bildet) 53 år. (NTB)

BURSDAGER 70år

Anne Bjørg Lundsett, vår enestående og verdens beste mamma, mormor og svigermor er 70 år i dag! Gratulerer så mye til en mamma som har en spesiell plass i hjertet vårt og en spesiell plass i tankene våre! Du har en spesiell plass i så manges hjerter du mamma- i familien og blant venner med den kjaerlighe­ten og omsorgen du alltid viser for så mange! Du er en spesiell og ekte mamma av så mange grunner, på så mange forskjelli­ge måter og derfor er vi så glad i deg og setter stor pris på alt du gjør. Gratulerer med dagen, vi gleder oss veldig til feiring i dag, men mest av alt ønsker vi deg gode dager og år framover uten bekymringe­r, mas og stress- du fortjener virkelig deilige dager og ro til å nyte livet her og nå. Kjaerlig hilsen fra Nina, Morten, Ada og Leon!

70år

Nå er det på tide å gratulere med de 70 år (og noen dager mere). for vår kjaere mamma og bestemor, Undis Watland Pedersen skal feires med ordentlig bravur! Vi digger deg og dine nykker, og vi er jo hele 24 stykker når alle generasjon­ene tre på 70-årsfeiring drar av sted! Du har vist oss hva som i livet gjelder; omsorg, trofasthet, lekenhet – det er sånt som teller. Og at man til den som nytt år fyller, skriver et dikt som jubilanten hyller! Bursdagskl­em fra 5 barn, 5 svigerbarn og 12 barnebarn!

70år

Gratulerer så mye med 70-årsdagen din, gode Anne Bjørg Lundsett! Vi er så heldige som har deg i vår naerhet! Det er umulig å takke deg nok for alt du gjør, men ikke minst er for oss. Gleder oss til å feire deg! Mange klemmer fra familien din.

60år

Øyvind Lovald, 3. august. Hipp hurra for den beste mannen og pappaen vi vet om. Plutselig har du fylt 60 år og er omtrent like sprek som døtrene dine – det er det ikke mange som kan skryte på seg! Vi unner deg det beste her i verden og håper du får en fin feiring 2. sep. Vi digger deg. Stor bursdagskl­em fra Bjørg, Ida og Stine.

60år

Vi vil gratulere verdens beste mimmi, Sissel Høgli med 60-årsdagen! Du er alltid blid, snill, har alltid godteri på hytta og vi liker veldig godt å leke med deg! Vi er veldig glad i deg. Klemmer fra Lars og Eirik.

60år

Hipp hurra for verdens snilleste og beste tante Sissel Kjelstad Høgli som fyller 60 år i dag! Vi er kjempeglad i deg. Du betyr masse for oss! Stor klem fra Monica, Peter og Gustav.

25 år

Kjaere Bjørn Magnus (Mowinckel Nilsen Narum). Vi gratulerer så mye med fødselsdag­en den 3. august. Håper du får masse kaker og gaver som er en ung geolog verdig. Vi sees! Masse hilsen fra familien, pluss Per og mamma.

11 år

I dag fyller Martin Haugland Andersen fra Bø hele 11 år! Fytti så fort tida går! Dagen skal feires litt på etterskudd, etter diverse hytteturer, kanaltur m.m. Vi ønsker deg alt godt på dagen og dagene som kommer. Hilsen mamma, pappa, Mari og Maren.

10 år 7år

Gratulerer så mye med 10-årsdagen din Karoline. Vier glad i deg. Klem fra Thomas, Stian, mamma og pappa. Vi vil gratulere vår kjaere Eline Johanna Johnsen såmye med 7-årsdagen den 3. august. Tiden går så utrolig fort og vi har mange fine minner fra året som er gått. 1. klasse er fullført, en kjempefin sommerferi­e er også bak oss med Danmarkstu­r, båtturer med fisking og bading, og lek med venner. Du er ei så flott og fin jente som vi er utrolig glad og vi gleder oss til å feire dagen din. Mange gode klemmer fra pappa og mamma.

1år

Hipp hurra for vår herlige gutt, Iver. Vi gratulerer deg såmyemed1 årsdagen i dag. Bursdagskl­emmer fra Mimmi og Sessa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway