Varden

–Skjer ikke på én sesong engang

Sondre Rossbach endte opp med to selvmål på fire minutter. – Det skjer ikke på én sesong engang.

- SARPSBORG

Uten at det er belegg for å hevde at Odd-keeperen skrev historie på Sarpsborg stadion onsdag, da Odd endte cupeventyr­et med firemålsta­p, så kom baklengsmå­lene hurtig.

– Det er i så fall en rekord jeg hiver rett i søpla, sier keeperen.

– Kunne tatt begge

– Jeg kunne tatt begge, men det er uflaks at begge skuddene går i stolpen og i ryggen og i mål, forklarer sisteskans­en.

Først endte Sondre Rossbach med to selvmål, deretter var Vegard Bergan ikke helt med da Sarpsborg avgjorde kampen med fire mål på 14 minutter, to før og to etter pause. Det ble Odds bane i NM. – Vi var ikke fire mål svakere enn Sarpsborg, men mål preger kamper. Vi var langt fra gode i dag, men var ikke så mye bedre enn oss, legger han til.

Først var det Matti Lund Nielsen som snappet en avklaring og som fikk gode vilkår for skudd. Han sendte i vei en markkryper som gikk i stanga og i ryggen på Rossbach.

Fire minutter gikk nok et skudd i stolpen. Snarere var det innlegg fra Heintz, som gikk i den motsatte stolpen som 1-0, i ryggen på Rossbach og i mål.

Lurt av spissen

Bedre ble det ikke etter pause. Vegard Bergan, som ble byttet inn for Fredrik Semb i pausen, kom på etterskudd i duell med Krépin Diatta. 20-millioners­spissen, som kan vaere på vei til Club Brügge, lekte seg først på venstresid­en, deretter vendte han bort Bergan i midten og scoret med et tunellskud­d.

– Den første var jeg sikker på å ha kontroll på, men han kom seg løs. Ballen var ute, men dommeren vinket spillet videre. Uansett en god prestasjon av Krépin Diatta, sier Bergan.

Så slo hjemmelage­t til igjen. Nå utfordret de høyresiden, innlegget kom til Anders Trondsen, med Vegard Bergan på feil side. Trondsen satte inn Sarpsborgs fjerde fjorten minutter

 ??  ?? TO GANGER: Odds målvakt Sondre Rossbach ser ballen gå i mål til 2–0 under NMstanga, kampen onsdag kveld. I løpet av fire minutter måtte keeperen plukke ballen ut av eget nett etter skudd som gikk i i ryggen hans og i mål. – Det skjer ikke i løpet av én...
TO GANGER: Odds målvakt Sondre Rossbach ser ballen gå i mål til 2–0 under NMstanga, kampen onsdag kveld. I løpet av fire minutter måtte keeperen plukke ballen ut av eget nett etter skudd som gikk i i ryggen hans og i mål. – Det skjer ikke i løpet av én...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway