Varden

Gir opp Bale

- FOTBALL

Manchester Unitedmana­ger José Mourinho sier til BBC at det er «game over» med tanke å få Real Madrid-stjernen Gareth Bale til Old Trafford.

Manchester United tapte 1-2 for nettopp Real Madrid i Skopje i UEFAs supercupfi­nale tirsdag kveld. Waliseren Bale spilte fra start før han ble byttet ut mot slutten.

Mourinho har tidligere sagt at han ville kjempe for å sikre seg Bale hvis Real Madrid vil selge ham. Nå sier han derimot at det er usannsynli­g ettersom Bale spilte fra start i tirsdagens kamp.

– Jeg tror alle vet at han kommer til å bli, sa Mourinho.

På spørsmål om han er blitt bedt om å forlate klubben, svarte Bale:

– Ikke det jeg vet. Jeg vil konsentrer­e meg om fotballen og ikke høre på alt som blir sagt. Jeg leser ikke aviser, men folk forteller meg bruddstykk­er av hva som skrives. Jeg trives med min fotball og spiller så mye jeg kan og vil vaere med å vinne trofeer, sier han.

Real Madrid-president Florentino Pérez ble dessuten sitert i den spanske avisen Marca på at han ikke vurderer å selge Bale.

28 år gamle Bale kom til den spanske fotballsto­rheten i 2013 fra Tottenham for den davaerende rekordsumm­en 880 millioner kroner (85 millioner pund). I oktober i fjor forlenget han sin kontrakt med Real Madrid til ut 2022.

(NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway