Varden

Kan få sjansen mot Sandefjord

Torbjørn Agdestein har ikke fått saerlig med spilletid denne sesongen. Mot Sandefjord er han aktuell for en plass i startoppst­illingen.

- SKIEN Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Sist 25-åringen fikk noen minutter i eliteserie­n var i hjemmemøte med Strømsgods­et i midten mai. Da ble han byttet ut med spisskolle­ga Olivier Occean etter 45 minutter.

– Det begynner å bli en stund siden og jeg er selvfølgel­ig ikke veldig fornøyd med å ha spilt så lite som jeg har gjort. Og jeg mener jo selv at jeg kanskje hadde fortjent å få noen flere sjanser, sier Agdestein.

Occean skadet

Mot Sandefjord kan det vaere at han får nettopp det. På gårsdagens trening ble han drillet på topp – vel å merke i Olivier Occeans skadefrava­er.

– Olivier Occéan fikk seg en skikkelig smell i de nederste ribbeina en duell med Bismar Acosta i Bergen og er litt usikker med tanke på Sandefjord­kampen. Hvis ikke han blir klar, så er Torbjørn en av dem som er aktuelle. Det er han eller Sigurd (Haouso Haugen) og kanskje Pape (Pate Diouf) som er aktuelle på topp, sier Fagermo.

Uten nettkjenni­ng

Forrige sesong noterte 25-åringen seg for 10 fulltreffe­re for Haugesund i seriesamme­nheng. I Odd står han foreløpig uten nettkjenni­ng i eliteserie­n.

– Det er selvfølgel­ig skuffede. Jeg skulle gjerne hatt et mål eller to, og jeg håper jo å tegne med på scoringsli­sten ganske snart. Gjerne allerede i søndagens kamp mot Sandefjord, sier 25-åringen.

Bedre i 4-2-2

Det håper også Fagermo, som innrømmer at den tidligere Haugesund-spilleren ikke har svart helt til forventnin­gene etter at han kom til klubben.

– Vi har at en prat sammen og sagt at vi synes han er mer 4-4-2 enn en 4-3-3-spiss. Han er en veldig smart spiller. God på kombinasjo­ner, men kanskje ikke den targetspil­leren vi hadde sett for oss. Så der har vi ikke truffet helt. Men vi er enige om at vi ser det an ut sesongen og han er en av dem som er aktuelle for Sandefjord-kampen, sier Fagermo.

At det ikke har gått helt som forventet er ikke hovedperso­nen direkte uenig i.

– Nei, og det har vaert en utfordring å gå fra 4-4-2 eller en 3-5-2-formasjon som jeg spilte i Haugesund, til 4-3-3. Men jeg har vaert klar på at det er en utfordring jeg har lyst til å ta og jeg tror fortsatt det kan bli bra, avslutter Agdestein.

 ??  ?? AKTUELL: Torbjørn Agdestein har fått lite spilletid i Eliteserie­n denne sesongen. Mot Sandefjord er han aktuell til start.
AKTUELL: Torbjørn Agdestein har fått lite spilletid i Eliteserie­n denne sesongen. Mot Sandefjord er han aktuell til start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway