Varden

BURSDAGER

-

23 år

Vi roper et høyt hurra, fordi dette er Glenn Steinbakke­n sin dag. 23 år er du blitt, og derfor vil vi skryte litt. En flottere Glennemann finnes ei, det skal vi bare fortelle deg. Omsorgsful­l, blid og snill og bestandig ett lite smil. Den største klemmen du får fra oss, mamma, pappa, Jørgen og Sandra, Marius og lille Sander.

21 år

Iselin. Gratulerer så mye med dagen, vår kjaere stalljente. Håper du får en fantastisk dag og koser deg med de nye geitene. Hilsen Murre, Arve, Rose, stalljente­ne fra Kilden gård, Håkon, Sandra, Martine, Nils, Nico, Glenn, Malin, Kina, Joar, Ronny og Phillip.

15 år

Sivert Gaden. Du spiller fotball og er skikkelig sprek. Kroppen full av muskler; trener lett som en lek. Tenk, 15 år med muskler og styrke! Med penger på konto etter sommeryrke. Får skryt for arbeidsinn­sats og stå-på-mot. På rommet ditt er du (dessverre) ikke redd for rot. En herlig gutt og storebror snill. Godt og vite, du som vet hva du vil. Siste innspurt på ungdomskol­en venter. Ikke la deg forstyrre av de peneste jenter. Vi er ordentlig stolte av deg, Sivert. Gratulerer så mye med 15-årsdagen! Glad i deg helt til evigheten, lille venn. Bursdagskl­emmer til verdens beste kommer fra Sunniva, Jonas, mamma og pappa.

13 år

Hipp hurra for Mikael V. Eilertsen, som fyller 13 år i dag! Gleder oss til å feire dagen sammen med deg. Bursdagskl­emmer fra Elle Isabel, mamma, pappa, farmor Ellen, onkel Hugo og Simon.

11 år

Mammas øyensten og pappas tøffeste jente, Hedda Omslandset­er, har bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen, Heddamor! Vi er veldig glad i deg! Tusen klemmer fra mamma, pappa, Mathea, Linus og Billie.

9år

Gratulerer med 9-årsdagen til Matilde Skarding. Vi er så stolte av den flinke jenta som spiller klarinett i korps og gjerne tar en liten sang for oss. Hipp hurra for godjenta. Klem fra Mommo, Beste Tom og Martin.

3år

Hipp hipp hurra for Ulrik, som blir 3 år den 17. august. Hilsen fra tante Hege og tante Malin og bestemor og bestefar på Rjukan. 2år Enya Gundersen Berg. Hipp hurra for go’jenta vår, som blir 2 år! Du er så herlig livlig, spretten, blid og gaeaern! Vi er veldig glad i deg! Klemmer fra Tobias, Elvira, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway