Varden

Lillen deltar i The Voice

Lillen Stenberg (25) fra Skien deltar i sangkonkur­ransen «The Voice» på TV2. – Det er veldig mange som har blitt overrasket, sier hun.

-

– Det har vaert en laaang sommer, sier Lillen, eller Lill Cathrine Stenberg som hun egentlig heter, og ler.

25-åringen fra Gimsøy i Skien har nemlig måttet holde tett om at hun deltar i årets sesong av sangkonkur­ransen «The Voice» på TV2. Denne uken kunne hun endelig dele nyheten med venner og kjente.

– Det er veldig mange som har blitt overrasket, sier hun, og forteller at hun gleder seg til å se innslaget, som ble spilt inn rett før sommeren, på TV.

Oppfordret til å melde seg på

«The Voice - Norges beste stemme» har premiere på TV2 mandag neste uke, og torsdag 24. august vises hennes «blindaudit­ion» foran dommerne på TV. Hun framfører sin tolkning av Highasakit­e-låten «Samurai sword». Hvordan det blir mottatt av dommerne, kan hun naturligvi­s ikke si noe om foreløpig.

Lillen er venn med en tidligere The Voice-deltaker som er godt kjent her i området: Aleksander Walmann. Etter hans deltakelse i den første sesongen på TV2, har hun egentlig blitt konstant oppfordret av venner til å melde seg på selv.

– Det er spennende å vaere deltaker i et program jeg alltid tidligere har vaert tilskuer av. Jeg har fulgt med på alle sesongene og har et godt inntrykk av konseptet, et inntrykk som egentlig bare har blitt forsterket etter at jeg ble med selv, sier hun.

For tiden bor hun i Tønsberg, men er stadig i Skien hvor hun jobber to dager ukentlig i morens barnehage på Gimsøy.

Kor, dans og musikaler

Lillen startet sin sangkarrie­re som solist i barnekoret GlaVox på Gulset. Hun gikk på danselinja på Skien vgs, og har siden gått musikkteat­erhøgskole­n i Oslo, og fordypet seg musikalsja­ngeren på Gilford School of Acting i England.

– I musikal-sammenheng har jeg alltid hatt en rolle å gå inn i, og gjemme meg litt bak. Dette er første gang jeg står og er bare meg selv. Det er uvant, men føles veldig godt, sier hun.

25-åringen forteller at hun skriver mye musikk selv, og håper at deltakelse­n i «The Voice» vil hjelpe henne på veien til å gi ut egen musikk.

Dette blir den fjerde sesongen av sangprogra­mmet. Morten Harket, Martin Danielle, Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam er årets mentorer.

 ?? FOTO: TV 2 ?? SANGKONKUR­RANSE: Lillen Stenberg fra Skien er en av de håpefulle deltakerne som begir seg ut på årets sesong av sangkonkur­ransen «The Voice» på TV2.
FOTO: TV 2 SANGKONKUR­RANSE: Lillen Stenberg fra Skien er en av de håpefulle deltakerne som begir seg ut på årets sesong av sangkonkur­ransen «The Voice» på TV2.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway