Varden

Litt trøtt, litt sliten og veldig glad

Etzaz Hussain fikk en myk start på Odd-karrieren. Etter 45 minutter med ball i beina ble han dimittert.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Av Odd-trener Dag-Eilev Fagermo. Kanskje ikke så rart. Midtbanesp­illeren som ble klar for Odd i tolvte time onsdag kveld stilte på Odd-trening klokken 11 torsdag formiddag – etter å ha tilbrakt åtte og en halv time i bil.

– Han trente knallhardt med Molde i går (onsdag) og han har ikke sovet i natt, stakkars. Så vi tok ikke noen sjanser med ham i dag, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Kjørte 64 mil

At torsdagens trening var av den rolige sorten hadde ikke 24-åringen fra Langhus i Akershus nevneverdi­ge problemer med.

– Nei, det var egentlig helt greit det. Jeg er litt trøtt og sliten i dag, sier 24-åringen, som kjørte fra Molde til Skien natt til torsdag. Åtte og en halv time i bil.

– En merker det altså, sier den nybakte Odd-spilleren og understrek­er at han er mer glad enn han er trøtt og sliten etter naermere 64 mil bak rattet.

– Jeg er veldig glad for å vaere i Odd. Jeg har hørt veldig mye positivt om klubben. Jeg kjenner både Fredrik (Semb) og Pape (Pate Diouf) fra vi spilte sammen i Molde og de har hatt litt å si for at jeg valgte Odd, Jeg har blitt tatt veldig godt imot og jeg gleder meg til fortsettel­se, sier 24-åringen.

Spiller mot Sandefjord

I Molde ble det ikke all verdens med spilletid denne sesongen, men mot Sandefjord er det ting som tyder på at han går inn i Odds startellev­er.

– Vi får se. Han får helt sikkert spilletid, men om han starter eller ikke får vi komme tilbake til, sier Fagermo.

Han er glad for endelig å ha fått kloa i teknisk gode midtbanesp­illeren.

– Vi har jo vaert og lukta på Etzaz fler ganger vi – men da har vi ikke hatt sjans – av ulike grunner. Han er fortsatt en ung spiller, selv om han har vaert med lenge, og han er en spiller som vil heve både gruppa og laget, sier Fagermo.

Han trekker fram ungguttens vinnervilj­e som en av flere positive egenskaper.

– Han er en vinnertype og det trenger vi framover, sier Fagermo.

 ??  ?? FORNØYD: Etzaz Hussain hadde sin første trening med Odd torsdag. Midtbane- spillereng­leder seg til fortsettel­sen og garanters spilletid i søndagens kamp mot Sandefjord.
FORNØYD: Etzaz Hussain hadde sin første trening med Odd torsdag. Midtbane- spillereng­leder seg til fortsettel­sen og garanters spilletid i søndagens kamp mot Sandefjord.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway