Varden

Nå er Elba klar til å bidra i 90 min.

Toganger62 minutter, mot Sogndal og Brann. Det er foreløpig fasit for Elba Rashani. Mot Sandefjord håperhanås­tå kampen ut.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

24-åringen smiler når han går av banen etter fredagens trening.

– Formen? – Jo, den begynner å bli bra den. Ser du ikke det da?, sier han.

God hjelp

Etter overgangen fra Rosenborg står han med to kamper og totalt 124 eliteserie­minutter for Odd. 62 mot Sogndal og 62 mot Brann.

– Det har litt med skadehisto­rikk å gjøre, men også litt med at jeg ikke fikk så mye spilletid i Rosenborg. Men jeg har trent bra den siste tiden og jeg har fått god hjelp av Odds fysioterap­eut, Petter Øren, så det begynner å se bra ut, sier Elba Rashani.

Han forskutter­er ikke med noe, men understrek­er at han er mer enn klart til å bidra om han er blant de 11 som får tillit fra start – også i 90 minutter.

– Vi har ikke fått noe lag ennå, så jeg aner ikke om jeg starter. Men jeg føler at formen er god og jeg er veldig klar til å vise meg fram. Forhåpentl­igvis i to ganger 45 minutter, sier Rashani.

Bedre og bedre

Han får skryt av Odds assistentt­rener, Jan Frode Nornes, som hadde ansvaret på gårsdagens trening.

– Vi har jo alle sett hva Elba er i stand til, både på trening og i kamp. Han blir bare bedre og bedre, så gode gamle Elba er nok rett rundt hjørnet nå, sier Nornes.

Skryt får han også av Dag-Eilev Fagermo, som i under torsdagens pressekonf­eranse med nysignerte Etzaz Hussain, trakk fram 24-åringen.

– Med Etzaz og Elba på plass føler jeg at vi har gjort to strålende signeringe­r for det som står igjen av sesongen. Elba var for øvrig strålende på trening i dag, sa Fagermo.

Scorer gjerne

Hovedperso­nen er ikke uenig i det.

– Jeg føler at det går bedre og bedre, så det lover godt, sier kantspille­ren.

Han har trua på tre poeng i morgendage­ns møte med Sandefjord, men understrek­er det blir tøft.

– Sandefjord har imponert. De ligger foran oss på tabellen, så det blir ikke lett. Men spiller vi som vi gjorde mot Sogndal, så bør vi ta dem, sier Rashani.

 ??  ?? NAERMER SEG TOPPFORM: Elba Rashani har vaert god på trening den siste tiden.
NAERMER SEG TOPPFORM: Elba Rashani har vaert god på trening den siste tiden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway