Varden

Etzaz og Odde ren perfekt match

Etzaz Hussain debuterte med å sørge for Odd-seier. Selv mener målscorere­n at Odd passer ham perfekt.

- SKIEN Tom Arne Borgersen ▶ tom.arne.borgersen@varden.no

Det er heller ikke noen tvil om at han og Odd er perfekt match.

Han brukte ti minutter på å sende Skagerak til himmels, og seg selv inn i Odd-supportern­es hjerter.

– Jeg kan ikke drømme om en bedre debut. Først bommet Sandefjord på straffespa­rk, så scoret jeg. Det var som skrevet i stjernene, sier han som scoret sitt andre mål i årets eliteserie.

– Det er godt å komme i gang, og slik som Odd spiller så får jeg brukt meg selv der jeg er best, forklarer indreløper­en.

Den posisjonen var avgjørende for hans valg av klubb.

– Det var enkelt. Som jeg scoret i dag, mener jeg det er mulig å gjøre hver eneste kamp, lover han.

– Jeg skal prøve, i hvertfall, sier han videre.

Gjør han det, har Odd signert noe de trenger - og har trengt i år.

For uten Hussain på banen, var det liten framdrift i skienslage­t.

Startplass

Det han viste den halve omgangen han spilte, var mer enn godt nok for en startplass.

– Jeg var sliten, så det var helt greit å sitte på benken fra start, mener han.

Odd burde ledet til pause, for både Elba Rashani og Martin Broberg var i gode posisjoner til å sende Odd i ledelsen.

Sandefjord hadde også sin sjanse, og hvem andre enn Håvard Storbaek fikk den. Den tidligere Odd-spilleren tråklet seg gjennom, avsluttet rett på Sondre Rossbach som rakk å gjøre et utfall med foten.

Nesten

Helt mot slutten av omgangen var det bare en god redning av Ingvar Jonsson som hindret Odd-scoring. Odds finspill innenfor 16-meteren endte hos Broberg, som skjøt og fikk dårlig betalt i form av en corner.

Det var noe dødt over Odd, inntil Etzaz Hussain ga Odd ledelsen. Han brukte bare ti minutter på å gi Odd 1-0 med en frekk markkryper. Da hadde han kun laget frispark til Sandefjord.

Minuttet etter ble Victor Demba Bindia utvist etter at han fikk sitt andre gule kort.

Odd klarte å bruke det ekstra rommet og bedre tid, men ineffektiv­e avsluttere klarte ikke å omsette gode sjanser. Fem minutter før slutt satte Oliver Berg ballen over i meget god posisjon. Minuttet etter gjorde innbytter Stefan Mladenovic det samme.

??  ?? SOM SKREVET: Det var som skrevet i stjernene, mente matchvinne­r Etzaz Hussain og Odd er en god match.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? FORNØYD: Dag-Eilev Fagermo kunne juble for tre nye poeng hjemme mot Sandefjord, her takker han Hussain etter kampen.
 ??  ?? KLØNETE: Espen Ruud felte Joackim Olsen Solberg, men Ruud og Odd slapp med skrekken.