Varden

Sagaen ruller videre

Får Barcelona kloa i Liverpool-stjernen? Sagaen ruller videre.

- LIVERPOOL

Dramaet rundt Philippe Coutinho blir et av de største spenningsm­omentene når overgangsv­induet går mot slutten.

Det er Barcelona det knyttes størst forventnin­ger til de neste ti dagene. Katalanern­e må vise muskler etter «tvangssalg­et» av Neymar til Paris Saint-Germain for over 2,1 milliarder kroner.

Paulinho er allerede kommet inn portene på Camp Nou, men den signeringe­n gir ikke akkurat Barca-fansen vann i munnen. Det er en helt annen brasiliane­r som seiler opp til å bli storklubbe­ns gigantkjøp.

Fredag ble det kjent at Barcelona har fått et tredje bud på Coutinho avslått. Liverpool takket nei til 125 millioner euro, ifølge flere britiske medier. Merseyside-laget må belage seg på nye framstøt i dagene som kommer.

Stått over sesongstar­ten

Liverpool har gjentatte ganger sagt at Coutinho ikke er til salgs, men 25-åringen leverte forrige uke inn en begjaering om å bli solgt.

Brasiliane­ren signerte forrige sesong en ny femårsavta­le. Den har ingen utkjøpskla­usul.

Playmakere­n har mistet verpools tre første turnerings­kamper denne sesongen på grunn av en ryggskade. Han var ikke i troppen da Jürgen Klopps lag vant 1–0 i lørdagens serieoppgj­ør hjemme mot Crystal Palace.

Forstår Coutinho

Tidligere Liverpool-spiller Craig Bellamy forstår Coutinhos ønske om en overgang til Camp Nou.

– Det er veldig lett å peke fingre på fotballspi­llere. Hvis du i naeringsli­vet har sjansen til å gå til den beste og få bedre betalt, så er det klart at du ønsker å ta det tilbudet, sier Bellamy.

– Ser en av mine spillere for seg en framtid et annet sted, hadde jeg som manager vaert klar for å gå for andre overgangsm­ål, legger han til.

Barcelona jobber også på spreng for å sikre seg Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund. Også der er det snakk om bud på godt over 100 millioner euro.

Lørdag stanget Liverpool mot et gjerrig Crystal Palace, men etter 73 minutter utnyttet Sadio Mané en forsvarsta­bbe og ble matchvinne­r. Liverpool vant 1-0. (NTB)

 ?? FOTO: KIN CHEUNG, AP ?? SELGES: Philippe Coutinho vil til Barcelona. Kommer Liverpool til å selge til slutt?
FOTO: KIN CHEUNG, AP SELGES: Philippe Coutinho vil til Barcelona. Kommer Liverpool til å selge til slutt?

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway