Varden

Wenger oppgitt etter tap: – Ga vekk billig mål

- LONDON

Arsenal-manager Arsène Wenger mener laget hans burde ha unngått 0-1-tapet mot Stoke. Franskmann­en peker på «et billig baklengsmå­l» som avgjørende.

Nykommeren Jesé Rodríguez sørget for at Stoke slo Arsenal 1-0. Arsenal-spillerne kom til flere gode scoringsmu­ligheter, i tillegg til at de ropte på straffespa­rk ved flere anledninge­r, men uten tellende resultat. Ale- xandre Lacazette fikk ballen i nettet på tampen, men dommer Andre Marriner og hans assistente­r annullerte målet for offside.

– Dette tapet er vanskelig å svelge. Med tanke på sjansene vi hadde, mener jeg at vi burde ha vunnet denne kampen komfortabe­lt, sa Wenger etter kampslutt.

– I tillegg mener jeg at Lacazettes mål ikke var offside, la franskmann­en til.

Wenger poengterte likevel at han er misfornøyd med måten Stokes mål kom på. Jesés scoring kom like etter pause, da spanjolen utnyttet forvirring i Arsenal-forsvaret.

– Det finnes ingen unnskyldni­ng for baklengsmå­let. Det var et billig mål å slippe inn, og dét på et ugunstig tidspunkt. Dette var en kamp der vi ikke hadde råd til å gjøre den type feil defensivt, sa Wenger.

Arsenal har en tøff kamp i vente neste serierunde. Da skal Wengers mannskap bryne seg på Liverpool på Anfield. (NTB)

 ??  ?? TAP: Arsene Wenger.
TAP: Arsene Wenger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway