Varden

Norsk Høstfest

-

Leste innlegg av en Høstfest-tilhenger i tirsdagens Hallo Varden om viktighete­n av turer til Minot og gleder ved besøket. At han som turist ser verdien i et besøk kan nok vaere greit, men her er det snakk om politisk relaterte reiser for skattebeta­lernes penger og som har foregått i mange år.

I tidligere artikler har det også vaert uttalelser fra fylkesordf­ører Sven Tore Løkslid om ambisjoner for årets tur. Han må forklare uttrykket at årets tur er en «mellomfase» i utvikling av framtidig samarbeide

Disse årlige turer har eksistert i mer enn 30 år da de ble startet på initiativ av avdøde Olav Skoe i Skien. Hvordan kan fylkesordf­ører kalle årets tur for en «mellomfase» når det i løpet så mange år ikke kan måles synbare resultater? Hva kan vi vente oss i årene framover?

Millioner av kroner er brukt på utallige grupper over i disse år. og først nå hevder Skien kommunes representa­nter at det skal arbeides for at Minot skal bli en vennskapsb­y? Trodde Minot var blitt det for mange å siden.

Det er jo sikkert hyggelig som vaere turist i Minot på Norsk Høstfest og en minnerik opplevelse, men jeg tror ikke det skaper det store antall turister til Telemark noe som var intensjone­n med tidligere års gruppeture­r.

Er forundret over at det etter så mange år ikke har kommet mer ut av disse tidligere «koseturer» og millionbru­k av skattebeta­lernes penger.

Ikke Høstfest-tilhenger

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway