Varden

Skiftet ut alt i kafeen

Kjenner du deg igjen på bildet? Alt inni er pusset opp. Til og med bildene i den populaere restaurant­en er nye.

- SKIEN

– Tiden var inne for å gjøre noe, sier Linda Bolsøy Tveitan, som kjøpte Mami’s i april.

– Inventar og slikt blir slitt når det kommer mange gjester, og da blir en til slutt nødt til å gjøre noe. Jeg eier jo kafeen og restaurant­en på Herkules også, og etter å drevet der i ni år, måtte vi skifte ut inventaret, der også. Det varer ikke evig, legger Tveitan til.

Fare for opprør hvis ...

Det hun ikke forandrer på, er menyen: Hun kan garantere at det fortsatt blir flesk og duppe.

– Det er flesk og duppe på Mami’s på torsdager og på Herkules på tirsdager. Tar vi bort flesk og duppe, tror jeg det blir opprør, spøker innehavere­n.

Det har vaert hektiske dager, mens det har vaert stengt. Da Linda og de andre ansatte gjorde ferdig lokalene søndag, var stemningen blant de ansatte veldig god.

– Du vet hvordan det er når det bare er damer til stede: Det var flere som synes bildene jeg har kjøpt inn var fine og ville ha sånne på veggen selv, forteller hun.

De ni ansatte får ny arbeidstid etter at åpningstid­ene forskyves en time på hverdagene.

– På den måten håper vi å kunne servere flere middagsgje­ster. Folk drar kanskje hjem etter jobb, og kan rekke hit etterpå for å få seg en middag, er tanken. Vi håper det kommer til å slå an, reklamerer hun.

Godt besøkt

I tillegg til nye farger på veggene er disken og kjøkkenet nytt.

– Vi har nytt inventar, som vi håper folk vil like. Det kommer fra Nisje i Stokke. Og kjøkkenet er levert av Beha Hedo på Heistad, forteller Tveitan.

Ifølge henne var kundene kjempeforn­øyde da hun gjenåpnet igjen mandag.

De var kanskje nysgjerrig­e også.

– Det har i alle fall vaert veldig mange kunder her på gjenåpning­sdagen. Mange flere enn det pleier å vaere på en vanlig mandag, sier Linda B. Tveitan. ▶ Jan Bjørn Taranrød jan.bjorn.taranrod@varden.no

 ?? FOTO: JAN BJØRN TARANRØD ?? ALT ER BLITT NYTT: Charlotte B. Tveitan, Agnes Vivial Labio, innehaver Linda Bolsøy Tveitan, Anne Britt Enger og Laila Irene Holte i nyoppussed­e og nyåpnede Mami’s restaurant.
FOTO: JAN BJØRN TARANRØD ALT ER BLITT NYTT: Charlotte B. Tveitan, Agnes Vivial Labio, innehaver Linda Bolsøy Tveitan, Anne Britt Enger og Laila Irene Holte i nyoppussed­e og nyåpnede Mami’s restaurant.
 ?? FOTO: JAN BJØRN TARANRØD ?? SOM FØR: Charlotte B. Tveitan sørger for at «dagens» er rykende varm.
FOTO: JAN BJØRN TARANRØD SOM FØR: Charlotte B. Tveitan sørger for at «dagens» er rykende varm.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway