Varden

Vanskelig å bestemme seg for hva en skal stemme på

-

Følger med på de daglige meningsmål­ingene og ser noe undrende fallet til Ap hver dag.

Det er nok flere grunner til det, men en tror jeg er at de ikke har fått frem hvem den varslede skatteøkni­ngen vil ramme. Og når de blå slenger frem en på- stand at minstepens­jonister vil få fem tusen i økning er det ikke noe rart at folk reagerer, her må det forklares mer hvem det vil ramme.

Jeg syntes også at Ap har for få konkrete nye saker og at de bare prøver å overby de blå på saker som de, tross alt, har gjort det brukbart.

En sak jeg også tror er negativ, er Aps bastante motstand mot kontantstø­tten. Det er mange som heller prioritere­r å «kose» seg med barna hjemme når de er små enn å tenke på en karriere. En annen årsak er at det er av hensyn til innvandrer­mødrene, at de må ut i jobb, men det må bli helt feil at dette skal gå ut over norske barnefamil­ier.

En sak til som gjelder barnetrygd­en, den har stått stille siden 1990-tallet. Hvis noen tror at det er lettere for barnefamil­ier i dag enn tidligere, tar de grundig feil, spesielt for de med mer enn ett– to barn. Den må løftes betrakteli­g

Noen mener at det er personen Støre folk ikke liker, men da tror jeg heller det er folk Støre har rundt seg som ikke faller i smak. Det er det to nestledere som bare venter på å overta lederjobbe­n fortest mulig, disse bør byttes ut ved første anledning.

Har stemt Ap i alle år, men i år er det vanskelig å bestemme seg.

Bestefar

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway