Varden

Supporter: – Helt høl i huet!

- SKIEN ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no ▶ Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Aleksander Almvik skal heie på Odd i Tromsø. At NFF etterhvert flyttet kampen til 21. september, skaper problemer.

– Dette er helt høl i huet, sier reiseleder­en til Oddrane Supporterk­lubb.

Frustreren­de situasjon

Norges Fotballfor­bund flyttet Odds kamp i Sarpsborg til mandag 25. september. Det skjedde ganske kort tid etter at Odds utsatte kamp i Tromsø ble berammet til onsdag 27. september.

Nå vil man rette opp bommerten med å flytte Tromsøkamp­en, og det setter Oddranes reisefølge i en frustreren­de situasjon.

– Vi har allerede kjøpt flybillett­er til 27. i Tromsø. Er det mulig? spør Almvik og sikter til forbundets håndtering av saken.

Han har forståelse for at kamper flyttes, og at TV-avtalen betinger dette fra runde til runde. Mannen med alle skjerfene mener imidlertid at forbundet må følge bedre med i timen.

– Dessverre er ikke dette noe nytt. Forbundet fulgte ikke med da de satte opp Tromsø - Odd midt i vår kvalifiser­ing til Europaliga­en, og nå skjer det igjen. Merkelig, for å si det pent.

Almvik støtter at fotballfor­bundet tilrettele­gger best mulig for norske lag i europeisk fotball, og forstår at TVavtalen fører til flytting av kamper.

Spilles 21. september

Kampen mellom Tromsø og Odd ble torsdag ettermidda­g berammet til 21. september klokka 18.00.

– Det hjelper oss ekstremt lite. Vi har flybillett­er som vi ikke får brukt. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si om dette.

Han mener det burde vaert løst på en annen måte.

– Man kunne jo bare flyttet en annen kamp til den mandagen. Påfølgende onsdag var det bare Tromsø og Odd som var satt opp med kamp, og da burde det vaert en smal sak å valgt en annen kamp som mandagsfot­ball på TV.

Før NFF flyttet kampen sa han følgende:

– Først får vi avvente og se hva forbundet kommer fram til. Flyttes Tromsø-kampen til torsdag samme uke, blir det ikke så veldig mye dyrere for vår del. Blir det en helt annen dato, blir det helt feil. Unødvendig feil, sier Almvik.

Og sånn ble det.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? IKKE FORNØYD: Odd-supporter Aleksander Almvik er en av flere supportere med flybillett­er til 27. september. Det er seks dager etter kamper er omberammet til.
FOTO: BJØRN BORGE IKKE FORNØYD: Odd-supporter Aleksander Almvik er en av flere supportere med flybillett­er til 27. september. Det er seks dager etter kamper er omberammet til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway