Varden

Vil signere proffkontr­ak t med Joshua

Dag-Eilev Fagermo kan ikke huske å ha sett et større talent en Joshua Kitolano. Nå vil han signere proffkontr­akt med 16-åringen så fort som mulig.

- SKIEN

Midtbanesp­illeren har ifølge Odd-treneren alt.

– Ja, jeg kan ikke se at han har noen åpenbare svakheter. Han er en veldig moderne spiller. Han er smart. Han er kjapp og han har noen ekstreme ferdighete­r. Han er nok det største talentet jeg har sett, poengterer Fagermo. Tunnel på Semb Under gårsdagen internkamp mellom Odds beste og Odds nest beste på Skagerak Arena viste unggutten glimtvis hva som bor i ham.

Først «parkerte» han Jone Samuelsen i en løpsduell, for deretter å slå en småfrekk tunnel på Fredrik Semb.

– Herlig å se. Først leker han med Jone, som roper Jone: «Ta`n til Fredrik», så slår han tunnel på Semb. Det er morsomt og det er imponerend­e, sier Fagermo. Litt brydd Eksakt når 16-åringen er ventet å få et kontraktsf­orslag fra elitelaget er litt i det blå, men ifølge Fagermo er planen å få signert ham så fort som mulig.

– Vi må jo bare få satt oss ned en dag. Det er der vi står. Det har jeg sagt til Joshua også, og han er selvfølgel­ig klar han, sier Fagermo.

Unggutten blir litt brydd år ha hører hva Fagermo har å si om han som fotballspi­ller. – Det er selvfølgel­ig moro å høre at han synes at jeg er god, sier 16-åringen. Naermer seg elitespill Han er klar til å signere så fort Odd hoster opp en proffkontr­akt.

– Klart det. Målet mitt er å spille for Odd i eliteserie­n og jeg håper det skjer etter hvert.

Det kan skje fortere enn 16-åringen kanskje har sett for seg.

– Det kan vaere at han får sjansen allerede denne sesongen. Jeg sier ikke at han får det, men det kan hende, sier Oddtrenere­n. Den uttalelsen får venstrekan­ten, som foreløpig står med 19 aldersbest­emte landskampe­r for Norges G15- og 16-årslag, til å trekke litt ekstra på smilebånde­t.

– Nei, hva skal jeg si til det da? Det hadde selvfølgel­ig vaert moro det. Men det er ikke noe jeg går og tenker på. Jeg er ikke mer enn 16 år, så jeg har ikke dårlig tid, avslutter Kitolano.

 ??  ?? KJAPP: Joshua Kitolano (t.h.) er det største talentet Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har sett. Under gårsdagens internkamp på Skagerak Arena viste han glimt av
KJAPP: Joshua Kitolano (t.h.) er det største talentet Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har sett. Under gårsdagens internkamp på Skagerak Arena viste han glimt av

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway