Varden

Vi trenger KrF på tinget

- Borgar Flaaten, Notodden KrF

Telemark trenger KrF på Stortinget, blant annet fordi Geir Jørgen Bekkevold har fått gjennomsla­g for viktige Telemarksa­ker.

Blant disse sakene kan nevnes pengestøtt­en til Bratsbergb­anen, Telemarksg­alleriet og flyplassen på Notodden. Han har vaert en sterk pådriver for bedre infrastruk­tur i og gjennom Telemark, slik som E18, E134 og jernbane.

Geir Jørgen har gjennom 8 år oppnådd stor respekt blant de andre representa­ntene på Tinget. De lytter til hva han har å si. KrF på Tinget er til å stole på. KrF er ikke populistis­k. KrF ønsker samarbeid og gode dialoger, ikke konfliktfr­emmende debatter. Uten KrF som samarbeids­parti med den sittende regjering ville landbruket

kommet betydelig dårligere ut.

KrF vil ta hele Norge i bruk. KrF støtter også distrikten­e. KrF tar opp viktige, men vanskelige saker som et moderne samfunn må forholde seg til. Saker som flere av de andre partiene prøver å fortrenge. Nå er det f.eks. blitt lovlig å ta bort den ene av et tvillingpa­r. KrF stemte rimeligvis imot. KrF har også den beste politikken for småbarnsfa­milier.

Meningsmål­inger viser at KrF også denne gang har mulighet til å få Geir Jørgen Bekkevold inn på Stortinget via utjevnings­mandat. Meningsmål­inger er usikre, så én ekstra stemme på KrF kan vaere den avgjørende. Godt valg!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway