Varden

RBK-Bjørdal kan forsvinne

- FOTBALL

Rosenborg-stopper Johan Laedre Bjørdal står snart uten kontrakt, men har fortsatt ikke hørt noe fra trønderne. – Tror ikke han blir arbeidsled­ig, sier agenten.

Bjørdal ble hentet til RBK fra danske AGF i 2015. Den tidligere Viking- og Bodø/Glimt-spilleren har startet fem av de seks siste seriekampe­ne for trønderne. Han spilte også begge kampene da Rosenborg slo ut Ajax i europaliga­kvalifiser­ingen. Nå går kontrakten hans snart ut.

– Jeg har ikke hørt noe fra Rosenborg. Jeg er fullstendi­g klar over at jeg er Bosman-spiller, men jeg konsentrer­er meg om å prestere ute på banen. Jeg synes selv at jeg har gjort det bra og mener i tillegg at fokuset er der det skal vaere, sier 31-åringen til NTB. – Agenten må jobbe – Ønsker du å bli i Rosenborg? – Vanskelig å svare på. Jeg kan ikke ta stilling til det spørsmålet så lenge jeg ikke har hørt noe fra klubben. Rosenborg tenker på seg selv, noe jeg også må gjøre. Situasjone­n er som den er, svarer han..

(NTB) i løpet av sesongens tre første kamper: Kyle Walker (Manchester C, 35,16 km/t), Kiko Femenía (Watford, 35,12), Laurent Koscielny (Arsenal, 35,11), Sadio Mané (Liverpool, 34,84) og Bournemout­h-lagkamerat­en Ryan Fraser (34,79).

Manchester United-stjernen Paul Pogba har nådd en toppfart på 34,68 kilometer i timen og havner på plassen bak King. Neste spiss på lista er Jamie Vardy og hans 34,65 km/t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway