Varden

Müller åpen for å forlate Bayern

-

FOTBALL Den tyske fotballstj­ernen Thomas Mueller innrømmer at han kan se for seg å spille for en annen klubb enn Bayern München.

Mueller var meget god da Tyskland slo Norge 6–0 i VMkvalifis­eringen forrige fredag, men har ikke vist seg fra sin aller beste side for klubblaget den siste tiden. Lørdag var han svak da Bayern røk 0–2 for Håvard Nordtveits Hoffenheim.

Kampen var Muellers 400. kamp for den tyske fotballgig­anten.

Til tross for at han har spilt for Bayern siden han var ti år, henviser Mueller nå til Tysklands tidligere landslagsk­aptein Bastian Schweinste­iger og innrømmer at han ikke er avvisende til å forlate moderklubb­en.

Schweinste­iger forlot Bayern til fordel for Manchester United i 2015. Da hadde han spilt 16 år for den tyske storklubbe­n.

– Selvfølgel­ig er det mulig å tenke seg det, sier Mueller til Kicker om muligheten for at han forlater Bayern.

– Når tiden min her er over, er den over. Dersom jeg faller om og dør i morgen, vil det bli holdt en begravelse, men neste helg er det fortsatt 11 spillere på banen for Bayern, tilføyer han.

Nevnte Manchester United har tidligere hatt tyskeren på sin ønskeliste. Bayern München har tidligere bekreftet at ledelsen på Old Trafford i fjor sommer var villige til å legge mer enn 100 millioner euro på bordet for å sikre seg måltyven. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway