Varden

Ut av komfortson­en på TV

Lillen Stenberg er klar for duell i sangkonkur­ransen The Voice på TV2.

- SKIEN Vendy Berg Hegle vendy.berg.hegle@varden.no

Nå er auditionru­ndene over og det er klart for duell i den fjerde sesongen av TV2s underholdn­ingssukses­s «The Voice – Norges beste stemme».

Utenfor komfortson­en

Lillen Stenberg fra Skien imponerte stort på sin blindaudit­ion tidligere i år, og Yosef Wolde- Mariam kalte stemmen hennes for eksepsjone­ll.

Onsdag kveld skal Stenberg og Andrea Santiago i duell. Laget til mentor Yosef skal bli mindre, og kun en av de to sangerne kan gå videre i konkurrans­en.

– Det blir utrolig spennende å se. Vi jobbet en del med Yosef på forhånd og han utfordrer oss skikkelig. Komfortson­en er godt tråkket over, for å si det sånn, sier Stenberg før onsdagens TV-sending. Hennes duellparte­r er 10 år yngre enn henne, og Stenberg forteller at hun var både nervøs og fylt av adrenalin før hun skulle i ilden.

– Hun er så ufattelig flink, og det at hun er 10 år yngre enn meg gjorde det litt skummelt. Vi øvde mye sammen, og ble enige om å glemme konkurrans­en og fokusere på å gjøre en så bra opptreden som mulig sammen.

Første solokonser­t

Etter at Lillen sang på TV for første gang har hun hatt sin første solokonser­t med egne låter på Vestfossen Marken i Buskerud.

– Det gikk over all forventnin­g! Det var utrolig gøy å synge egne låter for publikum, og jeg har faktisk blitt spurt om å synge i to brylluper etter konserten. Jeg vil gjerne gjøre mer av det, sier hun.

 ?? FOTO: ROBERT DREIER HOLAND/TV 2 ?? DUELL: Lillen Stenberg (til venstre) og Andrea Santiago deltar i sangduell på The Voice onsdag kveld.
FOTO: ROBERT DREIER HOLAND/TV 2 DUELL: Lillen Stenberg (til venstre) og Andrea Santiago deltar i sangduell på The Voice onsdag kveld.
 ??  ?? SPENT: Lillen Stenberg fra Skien har fått massiv respons etter at hun sang på The Voice. Nå dukker hun opp på TV-skjermen igjen.
SPENT: Lillen Stenberg fra Skien har fått massiv respons etter at hun sang på The Voice. Nå dukker hun opp på TV-skjermen igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway