Varden

BURSDAGER

-

14år

I dag fyller Sunniva Norendal Bjellås 14 år. Besteforel­dre og resten av familien gratulerer deg med dagen!

10 år

Gratulerer med 10-års dagen, Sander Johansen Aasen! Klem fra mormor og morfar.

7 år

Elias EidboHanse­n. Hei som det smeller fra loft og til kjeller i dag er det Elias det gjelder! Hurra for deg som fyller 7 år i dag! Gratulasjo­ner og bursdagskl­emmer kommer fra Mosse og bestefar i Langesund.

5år

Hurra for Noah, fine gutten vår! Tenk at du nå blir 5 år. Vi er så utrolig glad i deg og gleder oss til å feire den store dagen med deg! Hurra hurra! Klem fra mamma, pappa og hele familien!

4år

Vi vil gjerne få gratulere godgutten Markus Rønningene med 4-årsdagen i dag. Håper du får en super dag. Gleder oss til feiring. Bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar på Heistad. Tara, Trude og Mikkel hilser også + oldemor i Kilebygda.

3 år

Sanna Folkestad Lund. Hipp hurra for Sanna-mor, som blir 3 år i dag. Du er solstrålen vår og en flink og snill storesøste­r. Klem fra mormor

1år

Gratulerer med 1-årsdagen til Erik Sønstebø Sørum .Dueren fin liten gutt, og vi er veldig stolt av deg. Gleder oss til å ferie bursdag på søndag 17/9. Stor bursdagskl­em fra mormor og morfar, Julie, Celine, onkel Geir og tante Bente.

 ??  ?? og morfar.
og morfar.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway