Varden

Forandring­er i busstilbud­et

Det blir bedre busstilbud til Herøya, Gulset og Skjelsvik fra nyttår.

- GRENLAND Eirik Haugen

På andre strekninge­r blir det tilbud etter behov. I en pressemeld­ing fra Bypakke Grenland blir de opplyst om de nye rutene. Her er endringene:

Det blir nytt rutetilbud mellom Herøya Industripa­rk og Skjelsvik morgen og ettermidda­g. Dette har vaert et ønske fra Herøya industripa­rk.

Nytt lørdagstil­bud på dagtid Siljan-Gulset (P7). Innbyggere i Siljan har ikke lokal buss til Skien lørdag før ca. kl. 14.

Nytt kveldstilb­ud lørdag på pendelrute­ne. Gjelder P4, P5, P6 og P7. Pendelrute­ne har ikke et rutetilbud lørdag kveld.

Rushtiden (ti minutters frekvens) utvides til kl. 18 på alle metroruten­e. Ved å utvide ti minutters frekvensen på ettermidda­g, vil man fange opp flere arbeids- og fritidsrei­ser.

Rutetilbud­et på P7 på strekninge­n Gulset – Rødmyr reduseres til utvalgte avganger morgen og ettermidda­g, da det er størst behov. P7 fortsetter å gå i rute mellom Siljan og Gulset de resterende avgangene. Også busstilbud­et på hverdager i påsken og romjul reduseres noe. Ved å omdisponer­e, kan midler brukes til ruter med større passasjerg­runnlag.

 ?? FOTO: BYPAKKE GRENLAND/KJERSTI BERG ?? ENDRER RUTER: Det blir endringer i busstilbud­et fra januar.
FOTO: BYPAKKE GRENLAND/KJERSTI BERG ENDRER RUTER: Det blir endringer i busstilbud­et fra januar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway