Varden

Garanterer show og stinn brakke

Kevin Melhus er ikke mer beskjeden en at han lover fulle tribuner når han inviterer til boksefest mot polske Dariusz Skop (32) i Skienshall­en i midten av oktober.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Det betyr 4000 mennesker.

– Jeg er hundre prosent sikker på at vi vil klare å fylle hallen. Folk her hjemme er glade i god boksing, så dette har vi virkelig trua på, sier Melhus.

EM-kamp

27-åringen vet hva han prater om. I sin proffdebut, i oktober i fjor, bokset han foran ett fullsatt Oslo Spektrum.

Kampen var en oppvarming­skamp til tittelkamp­en mellom Cecilia Braekhus og Anne-Sophie Mathis. Det var også Melhus sin første kamp som proffbokse­r. Kampen i Skien blir hans tredje.

– Det var vanvittig show og jeg satser på at det blir minst like mye show i Skienshall­en. Alt i alt skal det bokses seks kamper under stevnet i Skien. I en av kampene skal det bokses om en EM-tittel.

– Katharina Thanderz skal bokse om EM-tittelen. Hun bor og trener i Spania, så det er kanskje ikke så mange her hjemme som har hørt om henne, men hun blir den nye norske kvinnelige proffbokse­rprofilen her i landet. Det er helt sikkert.

JAA9, og Onkel P,

Men det ikke bare boksing som står på programmet når bokseren fra Skien inviterer til «This is my house»-fest på hjemmebane.

– Vi har jo planer om at dette skal bli en gedigen folkefest, så vi har fått med oss en rekke kjente og kjaere artister. Blant annet kommer JAA9, Onkel P, Omer Bhatti, Kaveh og Nico D – for nevne noen. Showet skal sendes direkte på TV2 med Frithjof Wilborn som programled­er. Så det blir skikkelig show. Det kan jeg garantere, sier Melhus.

Med livet som innsats

Han er heller ikke redd for at enkelte kun vil komme for musikkens del.

– På ingen måte. Selv om jeg regner med at de fleste vil komme for å se god boksing, kan det selvfølgel­ig vaere at enkelte kommer for musikkens skyld. Og det er selvfølgel­ig helt greit, understrek­er bokseren.

Selv har han planer om å by på show i ringen.

Ifølge Telemarksa­visa blir motstander polske Dariusz Skop (32) som er ranket rundt 300, mens Melhus er 500.

– Jeg kan si er at vi snakker om en god bokser. Han har gått åtte profesjone­lle kamper. Han har vunnet seks og tapt to. Han er litt «slick» i stilen. Han er en tøffing, så jeg kommer til å kjempe med livet som innsats. Men jeg er klar, sier Melhus.

«Jeg er hundre prosent sikker på at vi vil klare å fylle hallen. Folk her hjemme er glade i god boksing» Kevin Melhus, proffbokse­r

 ??  ?? SHOW: Kevin Melhus lover et spekta kulaert show nå r ha n inviterer til «This is my house»-fest i Skienshall­en. Her entrer han et fullsatt Oslo Spektrum foran sin proffdebut mot Christian Dulz i oktober i fjor.
SHOW: Kevin Melhus lover et spekta kulaert show nå r ha n inviterer til «This is my house»-fest i Skienshall­en. Her entrer han et fullsatt Oslo Spektrum foran sin proffdebut mot Christian Dulz i oktober i fjor.
 ??  ?? OPPVARMERE: Ja a 9 & O nklP er bla nt a rtistene som va rmer de opp for Kevin Melhus i Skiensha llen.
OPPVARMERE: Ja a 9 & O nklP er bla nt a rtistene som va rmer de opp for Kevin Melhus i Skiensha llen.
 ??  ?? PROGRAMLED­ER: Frithjof Wilborn ska l lede showet på TV2.
PROGRAMLED­ER: Frithjof Wilborn ska l lede showet på TV2.
 ??  ?? POPULAER: Kaveherkla­rforå showe i Skien.
POPULAER: Kaveherkla­rforå showe i Skien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway