Varden

BURSDAGER

-

75 år

Vi gratulerer Ragnhild Stenbakk med 75-års dagen i dag. På lørdag den 23. september blir det fest i Staerveien 9! Takk for at du er akkurat den du er; varm, omtenksom og snill. Klem fra hele familien din.

65 år

Hipp hurra for min fantastisk­e mamma og verdens beste Mimmi, Bente Larsen, som fylte 65 år 21. septemer! Tusen takk for at du stiller opp for store og små i familien - du er god som gull! Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire deg i kveld! Klemmer fra Johanne, Christian, Philip, Rolf og Charlotte.

30 år

Malene Pettersen. Hurra for den skjønne, snille og omtenksomm­e jenta vår, som fyller 30 år i dag. Du tar så godt vare på alle rundt deg og vi er mange som er veldig glad i deg. Ønsker deg en kjempefin dag og lykke til med selskapet til lørdag. Bursdagkle­mmer fra Angel, Enja, Andreas, pappa og mamma. Bestemødre og resten av slekta hilser også.

11 år

Gratulerer med 11-årsdagen til den aktive og flotte jenta vår Johanne, som fyller år i dag. Håper du får en kjempefin dag. Vi sees i kveld og er veldig glad i deg. Gratulerer også til mamma Monica, som også fyller år samme dag. Stor klem fra Butte og beste.

7år

Gratulerer Lilly Andersen Watn Åfoss, som fyller 7 år i dag! Håper du får en fin dag. Klem fra bestemor, bestefar, tante Nina, onkel Arild, Kristian, Mathilde og Stine.

4år

Gratulerer masse med 4-årsdagen i dag til denne fine lillebrore­n, Lucas-Emil. Hilsen storesøste­r Erica.

Gratulerer masse med dagen til denne tøffe lillebrore­n, LucasEmil! Hilsen Christian.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway