Varden

Uraedd beholdt annenplass­en

- PORSGRUNN

Uraedd tok et viktig poeng i hjemmekamp­en mot den tøffeste konkurrent­en i kampen om kvalifiser­ingsplass Øvrevoll Hosle lørdag. 1–1 endte det på Kjølnes.

Uraedd spilte litt rufsete i første omgang, og spilte seg vel ikke til altfor mange store målsjanser. Det ble mye naere på.

Likevel var det hjemmelage­t som tok ledelsen etter en riktig perle av Veronica Amundsen. Fra 17 meters hold klinte hun til på volley, og ballen føk inn i mål.

Gleden varte imidlertid ikke lenge. Bare minuttet etter utliknet tidligere Uraedd-spiller Lise Janbu Eide for Øvrevoll Hosle. Flere mål ble det ikke i kampen.

Lyspunkt

Målscorer Veronica Amundsen synes Uraedd var bedre mot Øvrevoll Hosle enn de var i kampene før det.

– Den første omgangen var vi litt ruskete i spillet, men i andre omgang fløt det bedre for oss. Uten tvil var dette framgang fra de to siste kampene hvor vi ikke har vaert spesielt bra.

Selv om Uraedd første kampen i andre omgang klarte de ikke å sette inn den avgjørende scoringen.

– I andre omgang eide vi ballen mye mer, men vi spilte oss likevel ikke til de helt store sjansene. Det manglet liksom litt i den avgjørende fasen. Uansett synes jeg vi spilte bra, for man skal huske på at Øvrevoll Hosle også er et topplag. Med poenget lørdag holdt vi avstanden tilbake til dem, og det er viktig i kampen om kvalifiser­ingsspill til Toppserien.

Alltid moro

Som nevnt var Amundsens scoring en ordentlig perle.

– Jo da, jeg traff godt. Det var deilig å se den gå inn. Det er ikke så ofte har spillemål. Jeg har enten assist, eller så er det straffe eller frispark, smiler kantspille­ren.

– Og det er alltid moro score mål.

Uraedd tok som nevnt et viktig poeng i forhold til Øvrevoll Hosle som ligger naermest porsgrunns­laget på tabellen.

– Nå får vi håpe vi fortsetter i samme stilen, da kan det gå bra med tanke på kvalifiser­ingsplasse­n. Lyn er det beste laget, og lite å gjøre noe med ser det ut som, i alle fall i øyeblikket.

Amundsen har også fått blod på tann etter den flotte scoringen.

– Jeg får vel prøve å kline til flere ganger etter den fine scoringen, smiler hun.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? KJEMPETREF­F: Veronica Amundsen klinte til og sendte Uraedd i ledelsen med et kjempeskud­d lørdag.
FOTO: MORTEN SKIFJELD KJEMPETREF­F: Veronica Amundsen klinte til og sendte Uraedd i ledelsen med et kjempeskud­d lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway