Varden

Dani Ceballos reddet Real

- FOTBALL

Dani Ceballos scoret begge Real Madrids mål da Alavés ble slått 2-1 borte lørdag.

Dani Ceballos ble den store helten da Real Madrid tok med seg alle poengene fra bortemøtet med Alavés. To mål fra midtbanesp­illeren var nok på en dag der verken Cristiano Ronaldo eller Isco fant veien til nettmasken­e.

Poengene kommer godt med for Real Madrid som har fått en trang start på La Liga. Fjorårets serievinne­r hadde kun sanket åtte poeng på fem kamper og lå hele sju poeng bak serieleder Barcelona før kampen.

Men tre poeng blir med tilbake til Madrid. Ceballos satte inn kampens første mål etter ti minutters spilll, og fortsatte å presse og skape farlighete­r. Men det var Alavés som skulle finne veien til nettmasken­e. Fem minutter før pause stanget Manu García ballen i mål bak Keylor Navas i Madrid-målet.

Real Madrid skulle likevel gå til pause med ledelse. Ceballos ble tomålsscor­er og matchvinne­r to minutter før pause, og sørget for at Zinedine Zidanes menn gikk seirende ut av oppgjøret.

Real Madrid klatret opp på fjerdeplas­s med 11 poeng.

Barcelona slo Girona 3-0 på bortebane etter intet mindre enn to selvmål og en fulltreffe­r av Luis Suárez. Aday og Gorka Moreno sto bak hjemmelage­ts to selvmål.

I en kamp tidligere på dagen vant Atlético Madrid 2-0 over Sevilla etter mål av Ferreira Carrasco og Antoine Griezmann.