Varden

BURSDAGER

-

80 år

Torgunn Alise Stenhaug. Hipp hurra! Vil gratulere vår flotte og snille mamma, svigermor, mormor og oldemor med 80 årsdagen! Glad i deg! Klemmer fra Vigdis, Evelyn, Arvid, barnebarn og oldebarn.

70 år

Helge Oterholt. Vi vil gjerne gratulere verdens beste mann, pappa, bestefar og svigerfar med 70 års dagen. Du er den beste! Håper du får en fin dag. Vi er veldig glad i deg og setter stor pris på alt du gjør. Klem fra Liv, Robert, Merete og Finn, Andrea, Henrik og Frida.

17 år

Kjaere Simen Myhra Danielsen, gratulerer så mye med 17årsdagen din i dag 25.9. Du er en snill, flott og fink gutt som vi er veldig glad i og stolt av. Masse klemmer fra Synne, Live, pappa, mamma og resten av familien.

11år

Denne flotte gutten fyller 11 år i dag! Gratulerer så mye med dagen, Even .Vi setter stor pris på deg og er kjempeglad­e i deg. Store klemmer fra familien.

8år 8år

Hipp hurra for den flotte gutten vår Lars, som fyller 8 år 25.9! Bursdagshi­lsen fra bestefar og bestemor i Siljan. Lykke RøsholtØve­rbø. Hipphipp-hipp hurra for Lykke som er 8 år i dag! Vi er veldig stolt og glad i deg, flink og omsorgsful­l skolejente! Hele jentegjeng­en i klassen kommer på overnattin­gsbursdag på det nye rommet ditt i morgen, det blir stas! Bursdagskl­emmer fra Cornelia, Boss, mamma, mormor, bestefar, oldemor, Store mormor og Besse.

7 år

Herman Apland Johre. Hipp hurra for Herman, som fyller 7 år mandag 25.sept. Du er en aktiv, blid og herlig gutt som vi er veldig glad i. Koselig å feire dagen sammen med deg i går. Håper dagen din blir super. Kos og klem fra Mimmi og Moffa på Herre. Nicolai og Elias hilser også.

7 år

Hurra for den blide gutten vår, Sander Kvennodd Lofstad. Gratulerer med dagen din. Endelig 7 år mandag 25. september. Hipp hurra. Hilsen fra Solveig, pappa og mamma.

5år

Maiken Fredin Busk. Hipp hurra for Maiken, som blir 5 år i dag. Du er ei aktiv og bestemt jente, og vi er så stolte av deg. Masse klemmer fra mamma, pappa, Maren og Luna. Mimmi og Besse hilser også.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway