Varden

Dette er SMS-en Fager mo sendte

– Vi tar medalje uansett, tenker jeg. Om du er her eller ikke.

- SKIEN

Slik husker Dag-Eilev Fagermo SMS-korrespond­ansen med Ole Jørgen Halvorsen da sistnevnte forlot Odd til Sarpsborg etter endt låneperiod­e i Bodø/Glimt.

Med dramatiske vendinger melder VG mandag morgen: Halvorsen røper Fagermo-krangel: Vil legge fram SMS-er.

– Hvilke SMS-er? Jeg har ikke lest VGs sak, men meldingen var omtrent slik: – Vi tar medalje uansett, tenker jeg. Om du er her eller ikke.

Koser seg sikkert

– Og så tar ikke vi medaljer, og såkoserhan­segmeddetd­a.Jeg husker ikke helt ordrett, men det var noe sånt, sier Fagermo som tar det hele med stor ro.

Overfor Varden mente Ole Jørgen Halvorsen, som scoret 1–0 på straffe i 2-1-kampen, at det ikke betød all verden å score motOdd.

– Jeg kan jo ikke fly rundt og tenke på dette. Jeg skal prestere for Sarpsborg. Vi jakter medaljer. Gulldrømme­n er død, men etter denne seieren så er det mulig med sølv, sa han mandag.

Temperatur

Overfor VG skal Halvorsen ha sagt at det var temperatur i diskusjone­ne da 29-åringen forsvant ut av Odd-bygget for litt over ett år siden.

– Det gikk en kule varmt før jeg reiste på utlån til Glimt. Og det er sikkert litt begge sin skyld, sa Halvorsen til VG etter kampen mandag.

Forblir internt

– Hva skjedde?

– Det får bli internt. Det var en liten disputt der. Men vi har pratet godt sammen etter det. Jeg har noen artige tekstmeldi­nger fra Dag-Eilev som jeg skal ta fram hvis det blir medalje på oss, og ikke på Odd. Men jeg kan ikke ta dem fram før medaljen eventuelt er sikret. Det er bare morsomt, altså, men da skal jeg love å ta dem fram, sier Halvorsen med et smil til VG.

– Jeg synes Ole Jørgen er en super gutt, og det har jeg sagt mange ganger. At han ikke fikk det til hos oss etter hvert, er synd. Nå får han tillit i Sarpsborg, og kan blomstre der, sier Fagermo dagen etter kampen.

– Ole Jørgen er en suveren og morsom gutt, men som spiller trenger han tillit. Den fikk han ikke av meg, fordi Rafik og Bentley var bedre, legger han til.

Fagermo har fått kampen litt på avstand, men brukt tiden etter tapet til å analysere hva som skjedde.

–Somjegsama­ndagsåervi for dårlige i begge boksene, som vi har vaert. Vi fortjener poeng, men samtidig ikke når vi ikke scorer mål. Prestasjon­en er god, men ikke godt nok innenfor 16-meterne, sier han og legger trykk på følgende: – Men vi scorer jo ikke mål. – Hvordan ser du at dere skal gjøre det framover?

– Jobbe enda mer med de spillerne vi har ut sesongen, så får vi se, sier han.

Vi tar medalje uansett, tenker jeg. Om du er her eller ikke. Dag-Eilev Fagermo, SMS til Ole Jørgen Halvorsen

 ??  ?? SELVSIKKER: Dag-Eilev Fagermo var selvsikker da han sendte SMS til Ole Jørgen til Ole Jørgen Halvorsen.
SELVSIKKER: Dag-Eilev Fagermo var selvsikker da han sendte SMS til Ole Jørgen til Ole Jørgen Halvorsen.
 ??  ?? KAN BLI KLAR: Olivier Occéan kan vaere tilbake fra skade allerede til helgen. – Det er mulig han sitter på benken, sier Dag-Eilev Fagermo.
KAN BLI KLAR: Olivier Occéan kan vaere tilbake fra skade allerede til helgen. – Det er mulig han sitter på benken, sier Dag-Eilev Fagermo.
 ??  ?? SCORET: Ole Jørgen Halvorsen scoret mot Odd, og er på vei mot medaljefan­gst hos Sarpsborg 08.
SCORET: Ole Jørgen Halvorsen scoret mot Odd, og er på vei mot medaljefan­gst hos Sarpsborg 08.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway