Varden

Irritert Lagerbäck før San Marino

-

FOTBALL Martin Ødegaard, stengte treninger og et mislykket forsøk på litt fotballhum­ør falt ikke i smak da Lars Lagerbäck innledet landslagsu­ken.

Miniputtst­aten San Marino venter i VM-kvalifiser­ingen torsdag. Norges VM-håpet er borte, men tenåringss­tjernen Martin Ødegaard mangler likevel. Og pressen holdes unna treningsfe­ltet.

Det gikk trått på pressekonf­eransen i San Marino mandag kveld. Først «irettesatt­e» Lagerbäck VG da det ble ymtet frempå om at det i Norge naermest var et krav om at Martin Ødegaard igjen får sjansen for Norges fremste herrelands­lag.

En irritert Lagerbäck poengterte flere ganger at han opplevde at det var mediene som er mest opptatt av Heerenveen-spilleren.

– Jeg har aldri sagt at han trenger flere 90-minuttersk­amper. Jeg har kommet fram til at det er bra at han får spille mye på U21-landsalget, og viser at han kan vinne med U21-laget, påpekte Lagerbäck.

Til slutt, og sikkert nokså fortjent, fikk NTBs utsendte bakoversve­is etter et forsøk på en humoristis­k pasning, men som regelrett endte med baklengsmå­l:

– Du har vaert landslagss­jef mer eller mindre fra istid. Finnes det noen risiko for at dette kan gå feil, eller skal vi vaere så årlig å si at denne kampen er som en «semester»?

– Det var mange kompliment­er, at jeg er så gammel at jeg stammer fra siste istid og at jeg ser på det som ferie. Synes du jeg skal svare på det? Tror du jeg er kommet hit og ser på dette som ferie? Mener du virkelig det? Er du alvorlig? Hva?

Nå er det ikke noe nytt at Lagerbäck tar litt igjen, sikkert fortjent, med journalist­ene.

– Det med istiden var for å vaere morsom, det forstår jeg. Ferien har jeg verre med å forstå. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway