Varden

King forlater landslagst­roppen

Joshua King reiser hjem og er uaktuell til VM-kvalifiser­ingskampen mot NordIrland etter skaden han pådro seg mot San Marino. Bjørn Maars Johnsen kommer inn.

-

Det bekrefter Norges Fotballfor­bund (NFF) på Twitterfre­dag.

– Jeg fikk kjenning i hamstringe­n under kampen i går og med tanke på historikke­n min så tar vi ingen sjanser. Jeg, Lars og det medisinske apparatet har diskutert og blitt enige om at jeg drar hjem for å bli fortest mulig klar igjen, sa King.

Lars Lagerbäck bekreftet på fredagens pressekonf­eranse at King erstattes av Bjørn Maars Johnsen.

– Han vil slutte seg til troppen så fort som mulig. King har en relativt liten skade, men det finnes ingen sjanse for at han kan spille nå. Mitt medisinske team sier at det ikke er alvorlig, men det er vanskelig å si sikkert, sa landslagss­jefen

Joshua King scoret to mål, men måtte gi seg med en smell i Norges storseier mot San Marino. Premier League-spilleren scoret mål i henholdsvi­s det 14. og 17. minuttet og var i god rute til å få et hattrick før pause.

Det maktet han ikke, og like etter Ole Selnaes’ 6-0-scoring etter 58 minutter, forlot han banen til fordel for Alexander Søderlund.

– Det er låret. Jeg merket det der, så får vi se. Jeg skal tilbake til hotellet nå så får vi se hvordan det står til, sa King etter torsdagens 8-0-seier.

– Frykter du at det er langvarig? – Nei, jeg håper ikke det. Fredag ble det bekreftet at Nord-Irland-kampen går uten spissen. Skaden er også dårlig nytt for Eddie Howe og Bournemout­h. Bournemout­h skal opp mot Tottenham 14. oktober.

(NTB)

 ?? FOTO: VIDAR RUUD / NTB SCANPIX ?? SKADE: Tomålsscor­er Joshua King fikk en lårskade under kampen mot San Marino.
FOTO: VIDAR RUUD / NTB SCANPIX SKADE: Tomålsscor­er Joshua King fikk en lårskade under kampen mot San Marino.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway