Varden

DAB+ og butikkserv­ice

- Trond Andersen Skien

Er også du blant dem som er rammet av DAB-radioens forbannels­e? Som folk flest har vi skiftet ut våre gamle FM-modeller med nymotens DAB+utgaver for å få lyd i heimen.

Nå har vi tre nye, men bare én virker som den skal. Forleden dag gikk kona til butikken med den sist innkjøpte, fordi det var plent umulig å få inn annet enn den lokale senderen, som forøvrig fremdeles er virksom på FM-båndet.

I butikken ble hun møtt med en bestemt, men kontant avvisning om hjelp. - Nei, fordi så mange ikke behersker denne radiotypen, vil det gå ut over betjeninge­n av andre kunder om vi gir servicen du er etter, ytret mannen bak disken. Andre kunder? Bortsett fra enda en ekspeditør fantes det ingen flere i lokalet enn kona.

- Beklager, men ledelsen sentralt i kjeden har gitt beskjed om at vi ikke skal bistå med hjelp, avsluttet den ikke spesielt imøtekomme­nde diskenspri­ngeren. Kona måtte dra med uforrettet sak.

Ingen stor affaere dette, men når man tross alt har spandert en tusenlapp på apparatet venter man i alle fall et minimum av assistanse i butikken der man handlet. Dette gjelder radioen av merket Zenz, kjøpt i Powerkjede­ns butikk i Porsgrunn. Men siden Power har avdelinger over hele Norge, regner vi med at problemet er landsomfat­tende.

Power-kjeden som støtt og stadig skryter av hvor dyktige og bra de er på alt av elektronik­k, bør sørge for en nyttig og presis tilleggsin­formasjon oppi alt skrytet: - Kjøp DAB+-radioen hos Power, men dra pokker i vold hvis du tror du får hjelp og service hos oss med nyanskaffe­lsen.

Det vil vaere en kundeveile­dning som det jaggu står respekt av. Inntil videre har kona og jeg lagt oss til nytt mønster i ganglaget, vi går i vid bue utenom butikkjede­n som avskyr hyggelige kundeforho­ld.

 ?? FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX ?? NYE RADIOER: Mange har investert i nye radioer etter overgangen til DAB+, men artikkelfo­rfatteren opplevde å ikke få noen hjelp til radioen sin.
FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX NYE RADIOER: Mange har investert i nye radioer etter overgangen til DAB+, men artikkelfo­rfatteren opplevde å ikke få noen hjelp til radioen sin.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway