Varden

Ikke akkurat moderne

- Ragnar Otterstad

Dette skal man oppleve i 2017, hvor selv togbillett­er kan bestilles over internett.

Her er hva sykehuset vårt kan klare i dagens teknologis­ke verden: «Sykehuset Telemark har mottatt henvendels­en din. E-postmottak­et er betjent mandag-fredag 0800-1500.

Henvisning og timeavtale: Har du spørsmål om timeavtale, forandring eller avbestilli­ng av time, må du ta direkte kontakt med den aktuelle avdeling/poliklinik­k i kontortide­n mandag-fredag kl. 08001500. Disse henvendels­ene vil ikke bli håndtert av postmottak­et. Telefonnum­mer står på innkalling­sbrevet.

Taushetsbe­lagte opplysning­er: I henhold til Personoppl­ysningsfor­skriften og Norm for informasjo­nssikkerhe­t kan vi ikke elektronis­k besvare eller elektronis­k videresend­e henvendels­er som gjelder opplysning­er om helseforho­ld eller andre taushetsbe­lagte opplysning­er. Det tas utskrift som sendes med intern post til rett enhet. Skriftlig svar blir sendt som brev i posten. Der det kreves fullmakt, må det sendes undertegne­t brev i posten. Oppgi derfor postadress­en din.

Alle spørsmål om henvisning til ny utredning og behandling må du ta med din fastlege.

E-post til ansatte: Av sikkerhets­messige årsaker kan vi ikke oppgi ansattes e-postadress­er. Reklame: Uaktuelle invitasjon­er, reklame og lignende vil ikke bli behandlet. Avsender vil ikke få beskjed om dette. Med vennlig hilsen Sykehuset»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway