Varden

Nå er det tett i toppen

Notodden toppet sin avdeling i 2. divisjon i rundt et døgn. Søndag var Nest-Sotra tilbake i føringen på bedre målforskje­ll enn laget fra bluesbyen.

- STAVANGER ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Notodden vant 3–1 og sikret med det tre meget viktige poeng i lørdagens bortemøte mot Vidar.

To av Holmen

Herman Kleppa sendte hjemmelage­t i føringen etter fem minutter spill. Martin Holmen sørget for 1–1 etter at kvarteret var unnagjort.

Lagene så ut til å gå til pause med en scoring hver i bagasjen, men to minutter før hvilen satte Erik Midtgarden inn Notoddens andre.

Samme mann satte inn sin andre og Notoddens tredje ti minutter før full tid og sørget dermed for tre meget viktige Notodden-poeng.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi får med oss tre poeng. Ikke minst ettersom Nest-Sotra spilte uavgjort borte mot Vindbjart, sier Notodden-trener Kenneth Dokken.

To tøffe igjen

Helgens resultater betyr at både Notodden og Nest-Sotra står med 48 poeng når to serierunde­r gjenstår.

Sistnevnte topper på bedre målforskje­ll. Notodden har igjen Vindbjart (h) og Byåsen (b), mens de foreløpige serieleder­ne fra Bergen har igjen Byåsen (h) og Hønefoss (b).

– Vi har igjen to knalltøffe kamper. Jeg tippet at Vindbjart ville klare 2–2 mot Nest-Sotra. Det ble 1-1, så det blir tøft å møte dem. De er bedre en tabell situasjone­n tilsier, sier Dokken.

Borte i siste

Heller ikke Byåsen i siste blir noen kasteball.

– Garantert ikke, men så langt har jeg ikke kommet. Vi må første gjøre jobben hjemme mot Vindbjart. Klare vi det, kan vi begynne å tenke på Byåsen. Men det er ikke noe poeng å begynne å tenke på dem riktig ennå, understrek­er Notoddentr­eneren.

Bryne kan i teorien også melde seg på. Laget ligger kun to poeng bak Notodden og NestSotra på tabellen.

Jaerbuene har igjen Fram (h) og Nardo (b).

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? JEVNT: Erik Midtgarden scoret to da Notodden vant mot Vidar. Nå er de kun målforskje­ll som skiller NFK og Nest-Sotra.
FOTO: BJØRN BORGE JEVNT: Erik Midtgarden scoret to da Notodden vant mot Vidar. Nå er de kun målforskje­ll som skiller NFK og Nest-Sotra.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway