Varden

I kveld synger Lillen live på TV

- SKIEN

Av flere hundre deltakere er Lillen Stenberg nå én av 20 gjenvaeren­de deltakere i The Voice. Fredag synger hun på direktesen­dt TV.

Konkurrans­en tilspisser seg i The Voice på TV 2. Lillen Stenberg fra Skien er en av fem gjenvaeren­de deltakere på laget til mentor Lene Marlin, og 20 deltakere totalt.

Hun har imponert gjennom flere runder av den populaere sangkonkur­ransen, og forrige gang sang hun så vakkert at dommeren tok til tårene.

– Jeg klarer ikke helt tro at jeg er en del av det her, sier Stenberg og ler.

Hele følelsessp­ekteret

Denne uken har det vaert fullt kjør med øvelser og prøver fra morgen til kveld. Torsdagen bruker hun på å lade opp, før hun skal i ilden på første livesendin­g fredag kveld og på «God Morgen Norge» på morgenen.

– Jeg er så spent og nervøs. Jeg gruer meg, jeg gleder meg. Hele spekteret av følelser surrer rundt i hele kroppen, sier Stenberg.

Nå har hun fått velge låt selv, og hun medgir at hun ikke har gjort det lett for seg selv. Hun er rett og slett redd for at hun kan ha gapt over for mye.

– Jeg er langt utenfor komfortson­en, men jeg vil laere mer og pushe meg selv. Folk må stemme altså, for jeg er overhode ikke klar for å forlate det her. Det er altfor gøy, sier hun, forteller at moren og venner vil vaere publikum i H3 Arena på Fornebu for å heie på henne.

– Det betyr mye for meg, sier hun.

Laerer mye av Lene Marlin

Laget Lillen Stenberg er på skal kuttes fra fem til fire i løpet av fredagens episode. To blir stemt fram av publikum og to er det opp til Lene Marlin å velge med seg videre.

– Det gjør det ekstra spennende at jeg ikke konkurrere­r mot alle deltakerne, men mot laget. Lene Marlins lag er jo så flinke og har alle unike stemmer, sier Lillen om konkurrent­ene sine.

Lillen gikk videre fra blind audition med Yosef Marian som mentor, men Lene Marlin «stjal» henne til sitt lag da Yosef valgte konkurrent­en framfor Lillen i duell. Det er Lillen strålende fornøyd med.

– Det var jo hele tiden Lene Marlin jeg hadde håpet å få jobbe med. Hun er helt fantastisk og jeg har laert så utrolig mye av henne.

 ?? FOTO: VENDY BERG HEGLE ?? SPENT: Lillen Stenberg fra Skien skal synge live i sesongens første direktesen­dte The Voice-sending i kveld.
FOTO: VENDY BERG HEGLE SPENT: Lillen Stenberg fra Skien skal synge live i sesongens første direktesen­dte The Voice-sending i kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway