Varden

– Vi har sprengt kapasitet i dag

- SKIEN Tom Arne Borgersen

BEHOV: Lederen for Odds barne- og ungdomsavd­eling, Mona Kristoffer­sen, kaller det godt nytt at Stevneplas­sen kan avlaste klubbens eksisteren­de anlegg. Tar på alvor

og vaere en enighet om at det skal satses på jenter.

– Er begrenset kapasitet forklaring­en på at jentene ikke spiller for Odd i dag?

– Det er flere årsaker til det, blant annet at flere klubber driver med jentefotba­ll, og at rekrutteri­ngen ikke har vaert all verden. Vi er opptatt av at gutter og jenter skal ha like muligheter hvis vi skal ha begge i Odd, sier lederen. ▶ – Vi har sprengt aktivitet i dag, med stor aktivitet, og sliter med å få plass til alle. Derfor vil baner på Stevneplas­sen, i vår umiddelbar­e naerhet, vaere veldig positivt, sier hun.

Ordføreren­s forbehold om at også jenter slipper til, er et tema som allerede står på dagsorden, tilføyer Kristoffer­sen.

Viktig for bydelen

Baner på Stevneplas­sen er hun uansett tilhenger av.

– Jeg tror det kan vaere viktig både for bydelen, rekrutteri­ng, naermiljø og enda en mulighet til uteaktivit­et for barn og unge. Man kan for eksempel ha småbaner med vant stående fast, slik at det blir et tilbud for alle aldersgrup­per. – Vi tar det temaet på største alvor, og det må til slutt på hovedstyre­ts bord. Her må det gode diskusjone­r til, både hos oss og hos andre klubber i området, ▶ tom.arne.borgersen@varden.no

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? Mona Kristoffer­sen, leder av Odds barne- og ung domsavdeli­ng , forteller at klubben har et stort behov for mer plass.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN Mona Kristoffer­sen, leder av Odds barne- og ung domsavdeli­ng , forteller at klubben har et stort behov for mer plass.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway